Kidd Keo: la promesa alacantina del trap espanyol

El jove alacantí Padua Keoma té només 21 anys, però ja en porta 7 gravant cançons. En fa dos que penja els seus temes a Youtube i és conegut com Kidd Keo, però la seua música no ha esclatat fins fa pocs mesos. Va ser amb aquest tema: ‘Relax’.

Després de 7 mesos, aquest videoclip ha assolit el milió i mig de visites, cridant l’atenció del panorama del rap i el trap espanyol. L’estil de Kidd Keo és especial. Barreja anglés i castellà amb habilitat per a crear interessants combinacions d’estructures i rimes, i amb demostrada coneixença del l’argot de carrer americà i espanyol. Alguns el coneixen com “el traper que rapeja en spanglish“. L’alacantí alterna parts en un i altre idioma, i en alguns versos intercala paraules en les dos llengües. Quan semblava que l’èxit de ‘Relax’ era casual i aïllat, llançava un nou clip dos mesos després, que voreja el milió de visites. És el tema ‘Dirty’, i el videoclip també està rodat pel jove traceur i filmmaker alacantí Kevin Yern.

Tres mesos després de ‘Dirty’ Kidd Keo confirma que és una de les promeses més interessants del trap espanyol amb el tema ‘Okay‘, que s’apropa ja als dos milions de plays. En pocs mesos aquest jove alacantí ha passat de ser un vertader desconegut a disputar el pòdium d’aquest popular subgènere del hip hop a personatges com C. Tangana, Pimp Flaco o Kinder Malo. Aquest cap de setmana Kidd Keo visita València en un concert a la sala Jerusalem el dissabte 2 de juliol junt a Big Fish (anticipada 10€, taquilla 15€).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €