Cinema i Televisió

Un debat molt descafeïnat… si no fora per Twitter

Joan Fuset | 26 abril 2019

Mira que és difícil que els mitjans de comunicació valencians es posen d’acord. Doncs hui sí que semblen a coincidir en què el debat d’ahir va ser prou descafeïnat. També és veritat que aquesta sensació s’eixampla si agafem de referent els dos aspres debats de les eleccions generals que vam veure dilluns i dimarts. De fet, tan alt sembla el desinterés, que sols un mitjà, el Diari La Veu, ha preguntat a la seua audiència qui creu que va guanyar el debat d’ahir. Així que nosaltres també us ho preguntem, però no sigueu males persones i sols voteu si haveu vist el debat, que ens coneixem!

Qui va guanyar el debat?

  • Mónica Oltra (71%, 20 Votes)
  • Rubén Martínez Dalmau (14%, 4 Votes)
  • Ximo Puig (7%, 2 Votes)
  • Isabel Bonig (4%, 1 Votes)
  • Toni Cantó (4%, 1 Votes)

Total Voters: 28

Un debat que no genera portades

Una cosa que crida molt l’atenció és que els dos diaris possiblement principals del País Valencià, ni tan sols destaquen en portada el debat d’anit. Ni portada digital ni impresa. Tant al Levante, com a Las Provincias el seguiment del debat ha sigut ínfim, amb articles que tenen un paper secundari a la web, i amb titulars quasi idèntics (L-EMV, LP). Inclús al Levante, s’ha de fer prou d’scroll per trobar l’únic article que en parla. També Las Provincias ha fet un no molt extens article sobre el debat i un segon desafortunat article que ha sigut molt criticat a les xarxes. Us deixem el tuit i conservem la captura per si en algun moment els entra vergonya i l’esborren.

En fi, el que comentàvem, els mitjans valencians han definit el debat com conformistasense vencedors ni vençuts. També s’ha destacat així a les seccions valencianes de mitjans d’àmbit estatal, un debat amb respecte, sense veus solapades, sense acritud i, escolta, això s’agraeix, però els candidats a la presidència del govern espanyol van deixar molt de material per a memes, cosa que anit no vam veure al mateix nivell. Sí que és veritat que la gent va estar molt activa a Twitter, fins i tot el hashtag #DebatCortsÀPunt va arribar a ser 5é Trending Topic a Espanya i va estar unes quantes hores entre els 10 primers. A continuació rescatem alguns tuits que ens van fer el debat més interessant i divertit.

El bronzejat de Jèssica Crespo

Ximo Puig l’estruç

Incoherències d’Isabel Bonig

Toni Cantó l’acampador

Propostes per a noves edicions

, , , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.