Fem ballar la Revolució, el concurs de bandes per fer real la igualtat

Amb la celebració del concert Fem ballar la Revolució del proper 6 de juliol, s’ha organitzat també el concurs de bandes homònim. El principal requisit és que  les bandes deuran tindre almenys un 50% d’integrants dones, incloses transgènere, transsexual, queer… Aquesta iniciativa engegada per Suport Produccions donarà suport real a les dones que es dediquen a la música amb interessants premis. Aquests seran l’enregistrament d’una cançó a Atomic Studio, la realització d’un videoclip i un concert a la sala La Peligro de València.

Pots apuntar-te ja si tens una banda amb almenys el 50% d’integrants dones. L’altre requisit indispensable és que la banda no tinga cap contracte de management ni discogràfic en vigència. Concretament fins el 15 de juny emplenant AQUEST FORMULARI (prepara un vídeo de presentació de com a màxim 30 segons). Tens fins el 15 de juny i no importa el teu estil. El que sí és aconsellable és que el material tinga un mínim de qualitat tècnica perquè puga valorar-se correctament.

Fem Ballar La RevolucióUna vegada seleccionades les propostes, del 15 al 30 de juny es farà una primera votació pública a través de xarxes socials. D’aquesta votació eixiran finalistes les 5 bandes més votades. La selecció final la farà un jurat especialitzat format per Atomic Studio, Suport Produccions i La Peligro. Finalment, el dia del concert del 6 de juliol s’anunciarà el nom de la banda guanyadora i beneficiada dels premis.

Fem ballar la Revolució

Cal recordar que el 6 de juliol, dins del cicle de Concerts de Vivers de València tindrà lloc aquest gran concert. Un esdeveniment organitzat per dones, amb dones i per a dones i homes. Amb un cartell format per Miss Bolivia, Tremenda Jauría, Tesa, Amparanoia i Ses. Aquest esdeveniment serà una jornada de festa però també de reivindicació perquè la perspectiva de gènere acabe sent una realitat. Més prompte que tard es revertirà la situació en pro d’un panorama musical més igualitari.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €