El Music Port Fest desvela el cartell per dies amb Izal, Mando Diao i més

El Music Port Fest fa pública la programació per dies per a la seua segona edició amb un preu promocional per a les primeres mil entrades. La jornada inaugural, el divendres 5 de juliol, estarà protagonitzada per artistes com Mando Diao, Carlos Sadness, Miss Caffeina, Anni B Sweet i Cariño. Un dia després, els escenaris de l’Espai La Nau de Port de Sagunt rebran Izal, Rayden, Viva Suecia, Gener i Mueveloreina.

Music Port Fest 2019

Primera jornada: divendres, 5 de juliol

Els suecs Mando Diao seran els caps de cartell del primer dia del Music Port Fest. La formació de Borlänge, amb vint anys de trajectòria a les esquenes, segueix presentant el seu últim treball, Good Times (BMG, 2017), i recordant èxits com “Dance with Somebody”, “Long Before Rock ‘n’ Roll” i “God Knows”. Un altre dels artistes destacats serà Carlos Sadness amb la fusió de pop electrònic, indie i folk que destil·len treballs com Diferentes tipos de luz (Sony Music, 2018), La idea salvaje (Sony Music, 2015) o Ciencias celestes (Sony Music, 2012). Així mateix, s’ha de ressaltar la presència de Miss Caffeina. El quartet posarà de llarg el recent Oh Long Johnson (Warner, 2019), el seu quart àlbum d’estudi.

El festival també acollirà la presentació del disc Universo por estrenar (Subterfuge, 2019), primer treball en castellà de la cantant Anni B Sweet. D’altra banda, el grup Cariño, nova sensació del pop independent, tocarà els temes del mini-LP Movidas (Elefant Records, 2019). Per últim, tres formacions valencianes també xafaran els escenaris de l’Espai La Nau el divendres 5 de juliol: Fru Katinka mostrarà la seua mescla d’electrònica, R&B, new wave i trap; Mr. Perfumme oferirà el seu espectacle de pop-rock cabareter; i el DJ Inmir farà ballar al públic amb la seua selecció musical.

A més, durant tota aquesta primera jornada, l’escenari laDársena Electronic Club comptarà amb la participació de diferents DJs. Steffi i Virginia, dos de les artistes més destacades de l’escena berlinesa, oferiran un b2b (back to back). Així mateix, Boranimals, Sierrra y Toni Copas mantindran les sessions fins que surta el sol.

Segona jornada: dissabte, 6 de juliol

Els madrilenys Izal faran gaudir al públic del Music Port Fest en la segona jornada. El quintet farà parada en la capital del Camp de Morvedre dins de l’exitosa i espectacular gira Autoterapia, que la banda presentarà íntegrament en l’escenari principal del festival. Eixe mateix dia actuarà Rayden, estrella del nou rap espanyol, qui estrenarà el disc Sinónimo (Warner, 2019). A més, Viva Suecia arribarà al Port de Sagunt amb noves cançons que veuran la llum en les pròximes setmanes.

El segon dia del festival també tindrà protagonisme valencià. Així, Gener exposarà Cante el cos elèctric (RiuSec, 2018), un àlbum que reflexiona sobre les relacions humanes en una societat dominada per les noves tecnologies. En canvi, Mueveloreina proposarà cadències més ballables amb la seua “música electrapical”, una mescla d’electrònica, trap i ritmes tropicals.

Els assistents a aquest esdeveniment cultural podran descobrir la contundència rockera de Yo Diablo, proposta guanyadora de l’última edició de Sona la Dipu. Una altra banda valenciana, Tin Robots, interpretarà els temes del seu EP de debut, Human Behavior, un compendi de power-pop amb aproximacions a la psicodèlia. Finalment, el duet de DJs Wisemen Project i Maadraassoo, punxadiscos resident a la sala Razzmatazz de Barcelona, oferiran les seues respectives sessions de música de ball.

Així mateix, l’escenari laDársena comptarà amb les actuacions principals d’Axel Boman, Kornél Kovács i Pedrodollar, pertanyents a l’escuderia Studio Barnhus, un dels segells de música electrònica més reconeguts de Suècia i del continent europeu. També punxaran Pional, Aapaes, Goalmaker i Whatever en una sessió continua fins l’alba.

LaDársena Electronic Club

Una de les novetats de la segona edició del Music Port Fest serà l’escenari laDársena Electronic Club que reunirà diversos DJs de referència del techno i el house europeus. Aquesta iniciativa, que compta amb la participació del col·lectiu valencià theBasement, complementarà la programació del festival amb ritmes electrònics.

Entrades de dia a la venda

Ja es poden adquirir les localitats corresponents a cadascun dels dies del Music Port Fest en la pàgina oficial del festival. Les primeres mil entrades gaudeixen d’un preu promocional de 30 euros (més despeses de gestió). A més, estan a la venda els últims abonaments promocionals per 55€. El preu augmentarà a 65€ pròximament.

D’altra banda, els tiquets es poden complementar amb l’accés a la zona d’acampada, amb servei de glamping i espai per a autocaravanes. A més, es poden reservar habitacions d’hotel i adquirir passes per a la zona VIP.

El festival Music Port Fest és un projecte de l’Ajuntament de Sagunt i les empreses organitzadores, amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana de la Generalitat, que té com a objectiu revitalitzar l’entorn de l’antiga siderúrgia d’Alts Forns del Mediterrani. D’aquesta manera, una de les zones més singulars del patrimoni industrial europeu, amb més de 30.000 metres quadrats d’instal·lacions, està cridada a convertir-se en punt de referència cultural i trobada ciutadana.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €