Zoo entrevistats a La Resistencia anuncien que faran un paró

Anit, Panxo i Arnau de Zoo acudiren al programa de moda de la televisió estatal. La Resistencia de Movistar presentat per David Broncano, acumula un fum de fans gràcies en gran part a la difusió del contingut per YouTube. Les veus de Zoo s’enfrontaren a una de les inusuals i divertides entrevistes a les quals ens té acostumades Broncano. L’entrevista anà d’allà cap ací parlant de tot un poc i ja cap al final Panxo s’encarregà d’anunciar que a finals d’any Zoo farà un paró per descansar després de 5 anys d’activitat ininterrompuda. Cap al minut 17:50 del vídeo, quan Panxo comença a fer la promoció de la Gira 2k19, desvela la notícia.

La rata i l’agaporni

Ja només entrar els dos cantants de Zoo fan una declaració d’intencions. Panxo amb un cabàs ple de marxandatge de la banda i Arnau amb una samarreta de solidaritat amb els joves d’Altsasu. Comencen a retraure-li amb humor les dades errònies sobre Zoo que ha dit Broncano a la introducció.

A l’entrevista parlen sobre diversos temes, com perquè de vegades trobem Zoo Posse, de la resta dels membres de la banda… gran moment d’Arnau cridant: «Alça la mà, Antoniet!» dirigint-se Toni Fort que es trobava entre el públic. Després la conversa deriva cap a la fauna, degut a la decisió de Broncano de parlar sobre animals als Zoo. Pareix una pregunta banal, però gràcies a això descobrim que cada membre de Zoo té un animal assignat. Arnau és la rata i Panxo l’agaporni. Una altra frase d’Arnau que també pot passar a la història del programa seria: «A mí me gusta el caballo». Després Panxo va recordar que el seu animal favorit és un que no recordava el nom, a les xarxes es va especular en que fora aquest gràcies a la descripció.

Com no podria ser d’altra manera, Broncano quasi bilingüe, també va fer gala dels seus coneixements de Valencià. Pura ironia, de fet no va ni reparar que la cançó escollida per punxar al programa “Robot” és una de les poques de Zoo en castellà. Entre les coses que li han porten al cabàs inclouen una garrafa d’oli d’Atzeneta d’Albaida, fet pel trombonista Marcos Úbeda. Al final, a la peça pujada al YouTube no inclouen la mítica pregunta a elegir, però podeu escoltar l’entrevista completa al podcast. Si us agrada el morbo, a partir del minut 24:00 ve la pregunta compromesa.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €