‘Ahlam’ de NES, un cant del Mediterrani al món des de València

El passat estiu es publicava Ahlam (“somni” en àrab) de NES. Un trio format per la cantant franco-argelina Nesrine Belmokh, vocalista de l’òpera de València, el violoncel·lista francès Matthieu Saglio (Jerez Texas) i el percussionista valencià David Gadea.

Ciutat de València és el punt de reencontre per este disc, que és un cant del Mediterrani al món. Àlbum dels que pot deixar atònit al que l’escolta un poc per casualitat. Perquè tant podem escoltar un soul molt pop i contemporani, a d’altres cançons que són un viatge en el temps. Un viatge als sons que la pròpia Belmokh devia escoltar de menuda per casa. De fet, la veu de Belmokh és la principal protagonista. Una contorsionista capaç d’ajustar-se amb traça a tots els ritmes que acosta, partint de la seua formació clàssica.

Cançons en anglès, francès i àrab per un dels discos World Music més alabats de l’any passat, editat per la reputada discogràfica en el gènere ACT.

Escolta Ahlam

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €