Compte enrere per al gran concert solidari a Sueca contra la pobresa infantil

Ahir a València, l’Octubre CCC s’omplia de xiquetes que juntament amb Estel (veu de Candela Roots), feien un concert acústic. Es tractava de l’avançament musical del concert solidari del pròxim 11 de maig a Sueca. La capital de la comarca de la Ribera Baixa és el lloc escollit per Proeso, per acollir la celebració de l’espectacle “Rock per la Infància”. Els protagonistes seran els xiquets i xiquetes de la coral instrumental de Proeso. I acompanyaran a grups valencians amb l’objectiu de recaptar fons per a Save the Children i el seu programa de lluita contra la pobresa infantil.

Doble aniversari

Rock per la infància

El concert naix d’un aniversari doble. Com a part del 10é aniversari de Proeso i els més de 100 anys que acompleix Save The Children. L’organtizació ha fet una tasca irrenunciable a la Comunitat Valenciana d’atenció a xiquets i xiquetes en risc de pobresa i d’exclusió social. Tots i totes de diferents orígens però amb una qüestió comuna, la igualtat en drets i oportunitats pels infants.

El Diluvi, La Fúmiga, Lilit i Dionís, Candela Roots, Atupa i Frida són els grups confirmats per al concert i algunes de les cançons que interpretaran en col·laboració amb la coral d’alumnes són “Cançó que mai acaba“(La Fúmiga), “Res està escrit” (Atupa), “Tendresa insubmisa” (El Diluvi) o “Pinta’t un somriure” (Candela Roots). Com ja s’ha avançat, els principals protagonistes són els xiquets i xiquetes, procedents de diversos centres. Com per exemple l’IES Blasco Ibañez de Cullera, el CEIP Fausto Martínez de València, el CAPM Jose Serrano de Sueca o el Divina Providència de Castelló, entre molts altres.

L’Associació de Docents de Música de la Comunitat Valenciana, han recordat a la roda de premsa que la recaptació total del concert anirà a benefici de la infància. Tembé el fet de com és de positiu la resposta de la societat valenciana davant aquestos esdeveniment, fent mostra d’unitat i suport. De fet, ja s’ha anunciat la venda de les últimes 500 entrades anticipades per 8€ a la plataforma online Notikumi.com a poc més d’una setmana de celebració. El concert serà al Recinte de concerts i festes de Sueca, a les 19:30 hores.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €