Mira com flueixen les grans estrelles del freestyle que estaran al CUC

No sabem si sou realment conscients del que ens espera el divendres a Catarroja. El CUC finalitzarà amb un gran concert de Tesa, Atupa i Maldats, però a banda hi tindrem una espectacular exhibició de freestyle amb 4 figures del panorama estatal. Les dos dones més punteres en aquesta modalitat Sara Socas i Erika 2 Santos, i dos grans exponents del País Valencià, el valencià Hander i l’alacantí Recon. Hander formarà equip amb Erika i Recon amb Sara Socas per delectar al públic amb les seues improvisacions. Podeu conéixer millor a les dos raperes amb aquesta entrevista i aquest freestyle que es marquen juntes (a partir del minut 6:00). Recordeu aquest espectacle tindrà lloc a les 21:00 i serà d’accés gratuït al carrer Clara Campoamor de Catarroja.

Sara Socas

Sara Socas és canària de 22 anys encara que viu a Madrid des de 2015 quan va arribar per estudiar a la universitat. Escolta rap des dels 10 anys, però no va ser fins el 2016 quan va veure dos xics improvisant en un parc i es va iniciar en aquesta modalitat. Al 2017 es va apuntar a la seua primera batalla. Enguany ha sigut la única dona junta a Erika 2 Santos participant a la Red Bull Batalla de los Gallos de 2019. A Sara li dones una paraula, un concepte o una temàtica i ella es posa a rapejar, només haveu de veure-la en aquest vídeo.

Erika 2 Santos

També de Madrid però d’ascendència capverdiana, és Erika2Santos. Rapeja des del 2010 i va debutar el 2017 en les Batallas de Galls de Red Bull. L’any passat va provar sort també al programa de televisió Factor X. Us deixem un vídeo de 2017 on va arribar a semifinals contra MC Men.

Hander

L’MC valencià Hander és un dels més reconeguts freestylers del panorama estatal. Aquest 2019 a nivell de freestyle no està molt actiu, veurem que ens depara a Catarroja. A nivell compositiu ha estrenat algun tema com aquest anomenat “Límites“. Us deixem un vídeo d’aquest dura batalla de fa uns meos amb l’arxiconegut alacantí Arkano.

Recon

L’alacantí Recon és un dels millors freelstylers d’Alacant. S’ha classificat als càstings per a la Red Bull i manté sempre un gran nivell. Ací teniu un recull de les seues millors rèpliques i rimes als seus enfrontaments.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €