El musical sobre el judici de La Manada arriba al TEM

El Teatre El Musical (TEM) oferix aquest dissabte 25 de maig a les 20.30 el teatre documental “Jauría”, un musical que tracta sobre el judici de “La Manada”.

L’obra de Jordi Casanovas dirigida per Miguel del Arco és una dramatúrgia que s’ha construït a partir de les declaracions literals dels acusats i la denunciant del cas. A través d’aquesta obra es vol mostrar com la víctima va haver de contar més detalls íntims que els mateixos acusats.

El cas i el seu judici han marcat un abans i un després en el tractament d’estos casos, i ha fet que es replanteje el concepte de masculinitat en la societat. “El cas de La Manada ha tret a la llum una cosa d’una profunditat tan gran i que ens afecta a tots com a societat i com a individus que és urgent reflexionar”, explica el director Miguel del Arco.

A més de la interpretació de l’obra, durant la gira d’aquesta funció es fan activitats per abordar el tema de la violència sexual. En aquest cas,  es realitzarà un col·loqui amb el director i els protagonistes a la mateixa sala quan acabe la interpretació de l’obra.

“Jauría” està interpretada per Fran Cantos, Álex García, María Hervás, Ignacio Mateos, Martiño Rivas i Raúl Prieto. La seua parada a València només serà per fer una funció. Les entrades anticipades ja estan esgotades però, si vos afanyeu, podreu comprar les poques que en queden el mateix dia de la funció al teatre a partir de les 17.00.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €