Les remescles de Plan B, com un bon cuiner amb els millors ingredients

Per la platina del discjockey de la Safor Martin Dj Plan B -no confondre amb el reggaetonero Plan B!- des de sempre hi han passat uns quants tòtems de l’escena actual valenciana. Ara ha publicat a les plataformes digitals uns quants mixs que havia anat treient estos darrers anys baix el nom ben simple de Remezclas.

En les remescles de cançons passa com amb la cuina. Fan falta bones cançons, com els ingredients d’una recepta. Però s’ha de tindre la sapiència del control dels temps i de les dosis com un bon cuiner.

Dj Plan B aporta a cada cançó eixe plus que transforma una peça per escoltar-la sense més en una que rebenta una pista de ball o un festival a deshora. Hi retrobem “La vida sense tu” d’Obrint Pas en format de bomba de ball, Aspencat, Auxili, Dremen, dos cançons dels navarresos Vendetta i una orgàsmica versió d’ “Orgasme” d’Orxata.

Escolta el disc

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €