À Punt afirma que Territori Sonor tornarà a la tardor

El Gabinet de Comunicació de la CVMC ha afirmat a Tresdeu que Territori Sonor tornarà a la tardor. Des de la setmana passada s’ha estés com la pólvora la possibilitat de que l’espai radiofònic desaparega de la ràdio d’À Punt. A l’última nota de premsa de l’ens el programa conduït per Amàlia Garrigós era un dels que anava a modificar les seues emissions. Durant l’estiu, passaria a ser substituït per una versió més lleugera anomenada Territori d’estiu. Aquesta decisió i un article d’opinió de Lluís Mesa al Levante-EMV va estendre la idea que potser aquesta setmana es tracte de l’última de Territori Sonor tal i com el coneixem.

Territori Sonor

Equip de Territori Sonor

Lof Media

En declaracions a CulturPlaza, Rafa Piqueras, productor executiu de Lof Media (productora de Territori sonor) afirmava que es mantindria la marca i part de l’equip de Territori Sonor. Però el conflicte del programa amb la productora ve d’abans, tal i com es narra també a CulturPlaza. La productora va proposar un canvi, cosa que no va agradar a la plantilla, que va exigir continuar tal i com estaven.

Manifest en defensa de Territori Sonor

Arrel la possibilitat de que Territori Sonor desaparegués, ha sorgit una onada espontània de suport de la indústria musical cap al programa. Suprimir el programa seria un nou colp sumat a la no renovació d’altres espais musicals a la ràdio i TV pública com L’Estudi, Jazz Cru o València Califòrnia. Sembla que pot suposar tornar a la invisibilitat que durant tants anys ha sofert la música valenciana. L’onada d’artistes, bandes, entitats i particulars (1.500 signatures) han signat un manifest de suport, no sols al programa Territori Sonor sinó també a l’equip que el conforma i amb la direcció i referència d’Amàlia Garrigós.

Amb totes aquestes dades sobre la taula, des de Tresdeu hem volgut contactar amb À Punt. Tal i com hem esmentat a l’inici de l’article ens han afirmat que Territori Sonor tornarà a la tardor sense concretar res més.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €