Desakato, Mafalda, La Fúmiga i més a l’EspigaRock 2019

Ja s’ha definit el cartell de l’EspigaRock 2019 de Sueca. Després de la gran acollida que va tindre el llançament de 200 entrades a preu especial sense conéixer el cartell, la fidelitat ha estat premiada amb una gran llista de confirmacions. Els grups confirmats durant la setmana passada han estat Desakato, Mafalda, La Fúmiga, Roba Estesa, Tribade i Frida. Aquest cartell suposa una gran varietat d’estils (punk, rock, rap, folk…) paritat sobre l’escenari i diversitat en la procedència dels grups. A continuació us deixem “Nuberu” la col·laboració que tenen Mafalda i Desakato, la veurem sobre l’escenari de l’Espiga?

Confirmacions EspigaRock 2019

Cartell EspigaRock 2019 SuecaLes primeres confirmacions van arribar des del Camp de Tarragona el folk festiu i combatiu de Roba Estesa amb la seua gira Orgull, i de València ciutat amb tot el seu flow Frida. També des de València i voltants tornen a l’Espiga Mafalda, per poder presentar el disc al complet. I de Barcelona ciutat, el rap feminista de Tribade.

Han tancat les rondes de confirmacions el grup asturià Desakato, el qual visitarà Sueca amb la seua gira Antártida, un directe fresc per a una nit d’estiu de festes del poble. I des de la localitat veïna d’Alzira, tornaran a Sueca per segona vegada aquest any després del gran concert de Rock per la Infància, La Fúmiga.

Més info

A falta de confirmar-se els horaris, ja sabem que l’EspigaRock 2019 tindrà lloc el dissabte 31 d’agost. El recinte de festes i concerts de Sueca serà la ubicació un any més. Recordeu que aquest recinte es troba a uns 20 minuts a peu de l’estació de Renfe de Sueca. Així que el Rodalies és una gran opció per moure’s fins allí. Les entrades actualment es troben a un preu de 8 euros si la compres anticipada, així que aprofita!

I si eres fan de Tres Voltes Rebel, autora de l’art del cartell, comparteix-lo amb un story a Instagram etiquetant EspigaRock Sueca i podràs guanyar un exemplar del cartell signat per l’artista.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €