Dones Bicibles, la gran marxa per a dones ciclistes

El pròxim 22 de setembre tindrà lloc la Marxa Cicloturista Dones Bicibles. Actualment es troba obert el període d’inscripció per aquesta prova ciclista de carretera no competitiva per a dones que tindrà partida i arribada a Bocairent (la Vall d’Albaida). T’avisem amb temps perquè així tindràs tot l’estiu per preparar aquesta prova. Amb una distància de 105 km i un desnivell positiu de 1.700 metres, la marxa transcorrerà per les comarques de la Vall d’Albaida, l’Alt Vinalopó i l’Alcoià. Tot parteix de la idea de María José Silvestre, bocairentina que regenta la tenda de bicis i joguets del poble. Ací us deixem el vídeo resum de la marxa de l’any passat.

Dones BiciblesEl procediment és fàcil, simplement has d’entrar al web de Dones Bicibles, i cursar la teua inscripció depenent de si tens llicència federativa o no. Pagar les taxes i acceptar el reglament de la prova. Important saber que les inscripcions es tancaran el 15 de setembre o quan s’aconseguisca el contingent de 300 participants. Cal tindre en compte que NO es tracta d’una carrera, per tant es farà amb trànsit controlat però obert i s’hauran de respectar les normes de circulació vial.

María José Silvestre

La gran impulsora d’aquesta prova és María José Silvestre qui ha protagonitzat articles als principals mitjans valencians. María José tenia intenció de participar a les 24 hores de Le Mans, però fa cosa d’un mes li van furtar la bicicleta després de realitzar el Gran Fons de la Mussara a Reus. Una bicicleta de vora 6.000 euros amb la qual anava a afrontar el repte de Le Mans. Si no recupera la seua eina, haurà de participar amb la bicicleta de recanvi, de nivell molt inferior a la que li van furtar. Un robatori inútil i sense sentit, ja que eixa bici va ser adquirida expressament per al profit de María José i destinada per al gran fons. Fent una comparació, és com si furtaren un cotxe Fórmula 1 per circular pels carrers d’una ciutat. Us deixem la foto amb la bici per fer més extensible la seua denúncia.

IMPOTENCIA:Me han arrancado parte de mi vida,el domingo día 19 en Reus después de haber realizado Gran Fondo La…

Publiée par María José Silvestre sur Lundi 20 mai 2019

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €