Notícies

Ja has vist com serà la Falla Municipal 2020 de València?

Redacció | 7 Juny 2019

Ahir les xarxes socials de l’Ajuntament de València i de la Junta Central Fallera anunciaven els esbossos dels projectes per a les Falla Municipal 2020. La figura d’una dona empoderada, sòlida i en posició de meditació protagonitza la falla gran amb el títol Açò també passarà. A més, tindrà la peculiaritat que no serà estàtica, prendrà moviment sobre si mateixa en un gir de 360. També interactuarà amb altres elements de la plaça de l’Ajuntament de València. Nosaltres vam especular l’any passat i no vam encertar, enguany tampoc. Ací us deixem una simulació del que podrem veure el pròxim març.

'AÇÒ TAMBÉ PASSARÀ'Partint d’este axioma, el de la llei de la naturalesa, o el que és el mateix, la llei de la impermanència, els artistes fallers Manolo Martín i José Ramón Espuig, junt l’artista urbà Escif, ens presenten el projecte de la que serà la #FallaMunicipal2020.A través d’una figura d’una dona empoderada, sòlida, en posició de meditació, els autors del projecte de la falla municipal volen convidar a la ciutadania a reflexionar precisament sobre la idea de la impermanència, sobre tot allò que va i ve: els pensaments, les experiències, allò material, o el que és el mateix, la nostra pròpia realitat diària. Aquesta idea-força d’allò efímer és perfectament traslladable al camp de les Falles, com veurem plasmat al pròxim març.La #FallaMunicipal2020 no serà estàtica sinó que, com la pròpia vida, prendrà moviment sobre si mateixa en un gir de 360° i, a més a més, interactuarà amb altres elements de la plaça de l’Ajuntament de València.Esperant que arribe el 15 de març per poder veure la falla plantada!!Ajuntament de València Junta Central Fallera

Publiée par Festes de València sur Mercredi 5 juin 2019

Projectes Falles municipals 2020

Saps qui sóc? de Ceballos i Sanabria i ‘Açò també passarà‘ de Manolo Martín, José Ramón Espuig i Escif són els dos projectes de les Falles Municipals 2020 que es plantaran a la plaça de l’Ajuntament el pròxim mes de març.

La Falla Gran és creació  sorprendrà tothom amb aquesta grandiosa figura. Els autors del projecte d’Emedoble Taller, Escif i José Ramón Espuig, volen convidar a la ciutadania a reflexionar precisament sobre la idea de la impermanència, sobre tot allò que va i ve: els pensaments, les experiències, allò material, o el que és el mateix, la nostra pròpia realitat diària.

 

La Falla Infantil retrà homenatge als homes i les dones que han deixat la seua empremta a València, des de la seua fundació l’any 138 aC. Amb el lema Saps qui soc?, el projecte el signen els artistes Ceballos & Sanabria amb una gran riquesa de detalls.

 

Consulta els següents enllaços per a més informació sobre la Falla Gran i la Falla Infantil.

Fotografies: Armando Romero i Festes de València.

 

, , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.