Anticipa’t al Rototom amb la Festa Reggae de Vivers

El Rototom Sunsplash ja ha tancat el seu cartell, i encara que queda més d’un mes per poder gaudir del festival, et portem una alternativa perquè se’t faça més curta l’espera. Aprofitant la Gran Fira de València, el Rototom prepara la Festa Reggae als concerts de Vivers. Si vols assistir, en Tresdeu et portem un sorteig al nostre perfil d’Instagram.

Launch party

El pròxim 11 de juliol a les 19:30 Vivers acull la Festa Reggae del Rototom Sunsplash. Amb els artistes que acudiran, el bon rotllo està assegurat:

  • Green Valley: considerada la banda de reggae més important de l’estat espanyol. En abril presenten nou disc, Bajo la piel, mentre el preparen podem gaudir dels seus clàssics.
  • The Dance Crashers: banda de música jamaicana que no fusiona altres estils, però que compta amb una sonoritat moderna i veu soul.
  • Jamaleònics: aquest grup de 8 músics fusiona jazz amb funk, ska amb blues i balkan amb reggae.

El Rototom tanca cartell

Celebrant que fa 10 anys que el Rototom va arribar a Benicàssim, el festival ha preparat el cartell amb molta cura. Sota el lema “Stand up for Earth”, el Rototom celebra la seua 26a edició i ha dividit l’oferta musical entre els diferents espais que conformen el festival.

A l’escenari principal trobarem al que molts consideren l’hereu de la cultura reggae del segle XXI, Ziggy Marley. També podrem gaudir del DJ de dancehall Busy Signal o als vocalistes rasta Anthony B i Queen Ifrica. Al que han anomenat Lion Stage podem trobar estils molt diferents com el dancehall de Stonebwoy, el dub dels anglesos Gentleman’s Dub Club, i també podrem reconéixer grups nacionals com Itaca Band o The Dance Crashers.

A part d’aquests grans escenaris, s’establiran tres arees sound system. A l’àrea dancehall trobarem artistes com Mad Muasel, Stone Love o les japoneses Mighty Crown. Per l’àrea Caribbean Uptempo passaran Winston Francis i Natty Bo, entre molts altres.  Per últim, a l’espai Dub Academy trobarem a Fukn Bois, Guiss Guiss Bou Bess i a Celeste Mariposa a les sessions DJ.

A part de la programació musical, el Rototom compta amb moltes altres activitats relacionades amb la cultura reggae i tot el que aquesta envolta. Enguany, en concordança amb el seu eslògan dedicat al medi ambient, s’han organitzat diverses xarrades per conscienciar als assistents d’aquest festival.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €