Arriba a València el torneig de futbol de carrer més important del món

València serà la primera parada de la Red Bull Neymar Jr’s Five d’aquest 2019. El cap i casal serà aquest dissabte 8 de juny l’escenari de la primera semifinal d’aquest torneig de futbol de carrer on 36 equips lluitaran per les 4 places de la final que tindrà lloc a Madrid. A la Marina de València a partir de les 13:00 es podrà gaudir d’aquesta frenètica i atractiva competició a la qual encara pots inscriure el teu equip a la llista d’espera. Us deixem en vídeo els millors moments de la final de 2018.

La semifinal de València es disputarà en un emplaçament únic com la Plaça de l’Aigua, a la Marina. L’horari serà de 13:00h a 18:00h. Les inscripcions tenen el preu simbòlic de 10 € i es poden realitzar fins el mateix dia de l’esdeveniment. Encara que ja està la inscripció coberta, us podeu apuntar a la llista d’espera. Com a premi, a més d’un “welcome pack” per a tots els equips, cal destacar que els 4 millors classificats viatjaran amb tot pagat a la final a Madrid.

L’equip guanyador de la final anirà a la final internacional del Brasil amb tot pagat, amb el futbolista brasiler Neymar Jr. 125.000 jugadors i jugadores de més de 60 països van participar en l’edició 2018 del Neymar Jr’s Five, consolidant-se com el major torneig de futbol amateur del món. Els millors equips de cada país es van classificar per a una gran final internacional a l’Institut Projecte Neymar Jr de Praia Grande del Brasil.

Regles del futbol de carrer

Neymar Jr és l’impulsor de les regles del torneig

En 2019, el Red Bull Neymar Jr ‘s Five torna amb nou nom i logo, però mantenint l’essència futbolística en la qual es basa el format. Aquesta essència es fonamenta en el #OutplayThemAll que es tradueix en les següents regles:

  • Partits de cinc contra cinc sense porter.
  • Els equips tenen de 5 a 7 jugadors (o jugadores) de 16 a 25 anys; si bé dos d’ells poden superar aquesta edat.
  • A cada gol encaixat, l’equip perd un jugador.
  • Els partits duren un màxim de 10 minuts.
  • Guanya l’equip que elimina a tots els rivals o que té a més components sobre el terreny de joc un cop esgotat el temps reglamentari.
  • En cas d’empat es disputa un gol d’or que comença amb un bot neutral en el centre del camp i que disputen només un jugador de cada equip.
  • El format del torneig és de lligueta més eliminatòries.

Calendari de la competició

El Red Bull Neymar Jr’s Five 2019 disputarà la seua final a Madrid. Abans, però, es disputarà una semifinal a València aquest i una segona també a la capital de l’Estat.

  • 08/06 | Semifinal València
  • 15/06 | Semifinal Madrid
  • 16/06 | Final a Madrid

A Madrid, l’escenari escollit és l’Institut Bilingüe de Secundària Cervantes, al carrer Embajadores 70. Allà, la semifinal es disputarà de 13:00h a 18:00h amb el mateix preu i data límit per a les inscripcions. També es classificaran 4 equips per a la gran final del dia següent.

Finalment, la final mantindrà l’escenari de Madrid en horari de 12:00h fins que acabe l’esdeveniment i d’allà sortirà un guanyador. Aquest equip viatjarà amb tot pagat a la final internacional representant Espanya. Allà s’enfrontarà a la resta de guanyadors dels països participants i, en cas de victòria, jugarà contra l’equip de Neymar Jr. i el podrà conèixer en persona.

La gran novetat d’aquest any és que a la final internacional Neymar Jr. s’enfrontarà també a un equip seleccionat per ell. Aquests rivals sortiran d’entre totes les persones que han estat pujant vídeos de les seues habilitats a Instagram amb el hashtag #OutplayThemAll.

Futbol de carrer

Imatges de la Final de 2018 Foto d’Oscar Carrascosa

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €