Dreamhack 2019, el millor del panorama gamer a València

El major festival d’eSports del món, el Dreamhack 2019 comença demà divendres a Fira València. Enguany se celebrarà la 10a edició a València d’aquest festival d’oci digital originari de Suècia i que roda per tot el món: Las Vegas, Leipzig, Jönköping, Malmö, Tours, Austin, Montreal, Atlanta, Denver… En l’edició de 2018, DreamHack València va rebre a més de 50.000 visitants en total, el que prova la gran acceptació del festival per part de la comunitat gamer.

Influencers

Al llarg dels tres dies hi hauran meetings amb alguns dels millors creadors de contingut per a xarxes que podem trobar a l’actualitat en l’àmbit estatal. TheGrefg, Wismichu, xBuyer, Magik, o el castellonenc DoctorePoLLo. També estaran presents diverses creadores de contingut com LittleRagerGirl, Sayurit o Leviathan enter d’altres, per fer una presència més paritària en aquest sector.

A més també hi haurà jocs de taula, escape rooms, concurs de cosplay i una marató solidària de SpeedRuns amb la qual, tot el recaptat anirà a parar al Fons d’Innovació i a la campanya contra la desnutrició infantil de l’ONG Metges Sense Fronteres.

DreamHack València compta amb tres zones diferenciades perquè tots els públics gaudeixin al màxim: Zona LAN, Zona Expo i Zona eSports. A més, hi ha fins i tot una zona Dormitori a la qual podran retirar-se a descansar tots els assistents a l’esdeveniment amb passe LAN o de competidor.

dreamhack

Zona LAN

Enguany seran 3.000 els assistents a la LAN Party, una gran fita per a DreamHack València, que segueix creixent consistentment any rere any. 3.000 jugadors sota un mateix sostre i compartint una mateixa connexió: així és la LAN Party, una gran reunió de jugadors i aficionats. Però no tots els assistents d’una LAN Party van per jugar a videojocs. Molts són programadors, DJs, dissenyadors gràfics o aficionats a la tecnologia que van a gaudir de les oportunitats que ofereix la connexió a alta velocitat, el sistema de transferència de dades entre participants i el simple fet d’estar reunit durant dies amb gent que comparteix les mateixes inquietuds i aficions. Si hi vols participar encara estàs a temps de comprar la teua entrada per a la LAN party.

Zona Expo

Durant els tres dies d’esdeveniment es podrà provar l’última tecnologia, jugar als videojocs favorits amb les millors condicions, conèixer les novetats del sector i aprofitar-se de les millors ofertes. Per poder gaudir de tot això, tan sols s’ha d’adquirir una entrada d’esdeveniment d’un dia o de l’esdeveniment complet. A més, amb la mateixa entrada podràs gaudir dels millors tornejos nacionals i internacionals a la zona eSports.

eSports

Des de demà divendres hi hauran diversos campionats d’eSports. Com per exemples el «DreamHack Showdown”, un torneig de Counter Strike: Global Offensive femení amb un premi de 100.000 $. La inauguració del torneig All Women CS: GO tindrà lloc a DreamHack València, del 5 al 7 de juliol de el 2019. El DreamHack Showdown pretén augmentar la visibilitat de les dones dins d’aquest entorn i proporcionar un accés igualitari al món de la competició respecte als seus homòlegs masculins. També hi haurà competicions de Rainbow Six, Rocket League, League of Legends, PUBG, o Fortnite entre altres.

Dreamhack

Espai segur

El DreamHack promou un entorn segur dins dels videojocs.

  • En DreamHack no hi ha venda d’alcohol ni es permet l’entrada als esdeveniments amb begudes alcohòliques.
  • L’esdeveniment posseeix seguretat les 24 hores del dia durant els 3 dies de festival
  • DreamHack compleix tots els requisits d’atenció sanitària, amb una ambulància i metge disponible durant el transcurs de l’esdeveniment.
  • S’habilita un punt violeta en el seu esdeveniment per promoure un entorn segur per a la dona.
  • El festival és promogut per la «Crew», un grup de dinamitzadors que fomenta activitats i els valors positius dels videojocs i la tecnologia.

DreamHack València és apte per a públic de totes les edats, aquí podràs trobar tota la informació necessària al respecte.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €