El GanxoRock 2019 debades amb Mafalda, La Fúmiga i més

La sisena edició del GanxoRock se celebrarà el proper dissabte 3 d’agost a Benigànim (La Vall d’Albaida). I ho farà amb una important novetat i és que serà d’accés gratuït. Organitzat pel Col·lectiu Cultural El Ganxo, el passat mes de juny es va confirmar el cartell amb Mafalda, La Fúmiga, Maldats i Macondo. Les quatre actuacions tindran lloc al Parc Beata Inés de Benigànim a partir de les 22 hores de la nit del dissabte.

Programació GanxoRock 2019

 Mafalda arriben a Benigànim quasi un any després d’estrenar el seu últim treball Palabras forman caos. I han inclòs el GanxoRock en una nodrida gira que conclourà el pròxim novembre on celebraran 10 anys als escenaris.

Per la seua banda, La Fúmiga no ha fet més que encetar una extenuant gira d’estiu on presentaran temes propis com l’últim llançament “La Ferida“.

Pel que fa a Maldats,  presentaran el seu primer disc presentant enguany El renàixer de la ferida (VOL.1). Fusionen rap, metal i dancehall i comparteixen DJ amb Pupil·les, Rule. A més van ser una de les bandes millor valorades de l’últim Festivern, amb una enquesta feta pel Col·lectiu el Ganxo.

Per últim, tindrem una sessió de DJ Macondo, el rei del marxandatge qui va col·laborar com actor a un dels últims videoclips de La Fúmiga “Cançó que mai s’acaba“.
;

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €