Arranca l’estiu amb “La Ferida” de La Fúmiga i Arnau de ZOO

La Fúmiga (Alzira, la Ribera) estrena aquest dimarts 2 de juliol el seu darrer videoclip “La Ferida”. Es tracta de l’últim senzill dels valencians, després dels èxits “Mediterrània”, “Primera Conjugació” i “Cançó que mai s’acaba”, que els han posicionat amb força al panorama musical valencià i català amb centenars de milers de reproduccions a totes les plataformes. “La Ferida” és també l’últim avançament de l’àlbum que, produït per Mark Dasousa, veurà la llum a la tardor.

El clip, creació d’ICÒNIC, està enregistrat al Parc Natural de l’Albufera i a la platja de la Patacona d’Alboraia. Dos escenaris on La Fúmiga vol posar en valor els seus paratges naturals transmetent la seua visió més propera i arrelada al concepte d’estiu. Amistats, somriures i algunes aparicions de personatges icònics d’anteriors clips.

El single va ser enregistrat i produït el mes de juny d’aquest any per Mark Dasousa a Atomic Studio d’Ondara (la Marina). A base de ritmes llatins, a mig camí entre rumba, salsa i reggaeton, La Fúmiga li canta a un estiu que arriba amb tota la seva llum capaç de tancar qualsevol ferida. A la cançó, s’estableix un pacte amb l’estiu de tan sols tres mesos a canvi de curar totes les ferides. Al tema destaquen els potents metalls del grup amb melodies que es claven al cervell.

L’estiu és personificat per una col·laboració d’autèntic luxe: Arnau Giménez, del grup saforenc ZOO, que posa veu a un estiu que mou pedres i disloca pelvis. A la part més boja de “La Ferida”, Arnau Giménez canta «el soroll de les motos trucades, baixant les costeres, arrimant-se a les places».

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €