Horaris de la 10a edició de l’Arenal Sound

Aquesta setmana, Borriana (Plana Baixa) celebra el 10é aniversari de l’Arenal Sound. El festival va començar amb una primera edició un tant dubitativa. Però ja a la segona edició van canviar dràsticament el rumb del festival. Ningú imaginaria que deu anys després del seu naixement, esgotaria tots els abonaments en 14 hores. El mateix dia que van eixir a la venda es van esgotar, tot i que el festival no havia confirmat a cap artista. Així que si t’interessa alguna banda del cartell no et queda altre remei que adquirir l’entrada d’un dia.

Potser siga la platja de Borriana, el cartell que pareix que millora per anys o simplement que el festival s’ha consolidat de tal forma que a molts no els importen ni els artistes que veuran. Tot i això, amb la quantitat d’estils que es mesclen al cartell de l’Arenal és quasi impossible que no te n’agrade cap. Aquest any al cartell podem trobar primers noms de la música electrònica com Martin Garrix, o Don Diablo. També estrelles de la música llatina com Farruko, Anitta o Karol G. Els ritmes urbans d’àmbit estatal amb Dellafuente, C.Tangana o Bad Gyal. El hip hop no faltarà amb SFDK, ZOO i Natos y Waor entre d’altres. Tampoc faltarà indie amb Vetusta Morla, Second o Dorian. La cirereta al pastís la posa enguany la banda de rock alternatiu californiana 30 Seconds to Mars, liderada per l’oscaritzat actor Jared Leto.

Tres escenaris, un d’ells situat a vora platja, i una tarima al costat de la piscina on es fan festes durant el dia per refugiar-se de la calor.

Horaris de l’Arenal Sound 2019

El Arenal Sound com a tal comença el proper dijous 1 d’agost, però demà dimarts dia 30 ja hi hauran concerts i activitats. A la imatge podeu veure tots les activitats que es desenvoluparan a Borriana des de demà dimarts fins diumenge. Des de demà a les 8:00 del matí ja es podran recollir les polseres. Precisament dimarts també hi hauran concerts a Vila-real amb servei especial de bus que et portarà fins la localitat veïna per veure a les 20:00 a Rockstein, Etruria, Summer Ends i Bombai.

*Foto de portada de Nerea Coll

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €