Marco Pompero carrega de feromones el disc ‘L’art és sexual’

A Alcoi hi ha com un caldo de cultiu propici a un pop rock experimental indefinible que no trobem d’igual manera a altres indrets. Les Júlia, Arthur Caravan, Las Víctimas Civiles, Hugo Mas, Joe Pask, WANB i ara Marco Pompero, un cantautor ben acompanyat que publica L’art és sexual. Se sol dir que l’anarquisme històric d’un poble tan industrial explicaria este ambient cultural i contracultural i ens ho creiem.

L’art és sexual escarba en el fet que darrere qualsevol obra artística i vital trobem un transfons sexual. La luxúria actuant com el catalitzador de l’artista i autopista cap a la utopia, la carn vol carn que deia Ausiàs March. Per fer-ho, Marco proposa una mescla de gèneres musicals carregats de moltes feromones, com el bolero cubà i el rebetiko grec.

En les cançons de Pompero retrobem els aires enigmàtics i mediterranis del napolità Vinicio Capossela, un altre apassionat del rebetiko. I perquè no algunes influències del pop indie més caminat, uns Beirut, un Devendra Banhart, un Kevin Johansen.

Escolta i descarrega l’àlbum

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €