Posa’t al dia amb la recopilació de nous videoclips valencians

Paranoid 1966 – Niñxs Malxs

Seguiu-li la pista a l’artista alacantina Paranoid 1966. Aquesta jove s’ha proposat cobrir d’or a sa mare i fer que la gent conega i escolte el R&B. El seu últim tema “Niñxs Malxs” ja te vora 50 mil reproduccions en 10 dies. Sempre amb el seu productor Boixy i el videoclip obra de Víctor Insomnia.

Kanela en Rama ft Anna Millo, The Dance Crashers – Bienvenida

Kanela en Rama, és un grup de Villena de mestissatge-fusió, que acaba de llançar el primer single del seu nou treball Vínculos (Vol I). Per a “Bienvenida”, una cúmbia que trenca amb els esquemes, han comptat amb la veu d’Anna Millo de The Dance Crashers. El videoclip ha estat realitzat per Andrea Gus i Carmen Verdú.

Fran Yera & Zelphantom ft. La veu de moda – Mangrana

Fran Yera i Zelphantom han llançat “Mangrana”, una versió del tema “I love it” de Kanye West i Lil Pump mitjançant un videoclip col·laboratiu. Un videoclip editat a partir de més de 20 vídeos gravats amb els mòbils de les assistentes al concert de presentació del disc Cuidados Violentos a València a la sala El Loco. A la cançó s’estrena cantant en valencià Zelphantom (Saudada Sauce, Atupa), també ha col·laborat al tema La veu de moda. La lletra de la cançó hi versa sobre trencar els tabús i consensuar les pràctiques sexuals i a mode d’introducció i outro compta amb un sample de la pel·lícula La vida d’Adèle.

Limbotheque – Bella Ciao (AJ Duncan Remix)

Limbotheque, una de les bandes més elegants del panorama valencià ha publicat aquesta versió en castellà de la mítica cançó partisana “Bella Ciao”, amb un remix del productor internacional AJ Duncan. El videoclip ha estat realitzat Cèsar Calabuig, i a banda de la cantant de Limbotheque Carol Garcia, apareixen dos personatges que realitzen una interessant coreografia, representant l’invasor i el partisà.

MCKEA – Pónmelo en el aire

MCKEA torna a la càrrega amb un tema i videoclip filmat, com sempre per Alfonso Guachu. Amb “Pónmelo en el aire” tornem a escoltar les reflexions a ritme de rap de la valenciana. Missatge contundent amb coreografia inclosa i aparició estel·lar dels iaios de la rapera.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €