Consulta les bases per presentar-te als Premis Ovidi 2019

El Col·lectiu Ovidi Montllor (COM) de músics i cantants en valencià ha fet públiques esta setmana les bases de la pròxima edició, la gala de la qual se celebrarà a finals d’octubre al Teatre Rialto de València.
Els Premis Ovidi reconeixen els treballs discogràfics en valencià publicats en el període d’un any i arriben a la XIV edició.

Si bé les bases no contenen novetats significatives respecte d’edicions anteriors, sí que crida molt l’atenció el tractament gràfic, amb un disseny de Cèsar Amiguet que, partint d’una fotografia inèdita de Daniel García-Sala treta a Peníscola l’any 1993. Processada amb l’aplicació FaceApp, i retocada després amb Photoshop ens permet la ucronia de representar l’aspecte que tindria ara Ovidi Montllor si hagués pogut envellir durant els darrers vint-i-cinc anys.

Bases de la XIV edició

Bases Premis Ovidi 2019 Bases Premis Ovidi 2019

Els Premis Ovidi Montllor

Els Premis Ovidi Montllor són uns guardons promoguts pel Col·lectiu Ovidi Montllor anualment des del 2006. S’atorguen a artistes que han publicat nous enregistraments de música popular en valencià en el decurs d’un any natural. A comptar des de l’edició anterior fins la d’enguany.

Les categories estilístiques a concurs són als millors discs de cançó d’autor, folk, hip hop i electrònica, pop, rock i mestissatge; les categories tècniques a la millor cançó, millor lletra, i millors arranjaments i producció; les visuals al millor disseny i millor videoclip; a més, Escola Valenciana premia la millor maqueta d’artistes revelació. Podeu veure el vídeo de la gala de l’any passat on Els Jóvens van ser els grans triomfadors amb 4 guardons.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €