Tot a punt per al FIGA 2019, un festival per a descobrir

Figa 2019A Gata de Gorgos (Marina Alta), abans d’assumir que l’estiu arriba a la seua fi i que setembre és a tocar, se celebra el Festivalet Independent de Gata (FIGA 2019), un festival amateur completament gestionat i organitzat pels socis del GataFanClub. Aquesta associació musical té com a objectiu apropar la cultura pop-rock a la Marina Alta i poder garantir que els veïns del poble puguen gaudir de bona música sense haver de desplaçar-se.

El proper dissabte 31 d’agost, el festival començarà a les 12:30 amb el Figa Al Bar, un concert a peu de carrer al centre del poble que serà molt especial: actuarà Francisco Nixon, qui va fer la primera actuació organitzada per GataFanClub en febrer de 2007. Ja a les 20:00 arranquen els concerts al recinte de Les Sorts, que inclou serveis per oferir sopar i begudes als assistents. Com tots els anys, l’accés és gratuït i no faltaran figues a la barra per degustar aquest dolç fruit estiuenc.

Cartell i horaris

A més del ja esmentat Francisco Nixon, enguany pujaran a l’escenari bandes per a descobrir: Opatov, Uniforms, Yawners, Aliment, Pinpilinpussies, Las Víctimas Civiles, Francisco Nixon, L’Emperador i FigaPala DJs. Un cartell que hui en dia s’anomenaria underground però els puristes de la llengua acostumen a dir alternatiu. El festival està sempre obert a portar grups de tots els estils perquè el public assistent puga descobrir nous grups cada any.

Ací els horaris:

FigaPala DJs s’encarregaran de posar música al principi, entre concerts i fins el final!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €