Altea obri la tardor festivalera amb el Fesporrat

Fesporrat 2019

Una de les primeres dates festivaleres de la tardor valenciana és el Fesporrat d’Altea (Marina Baixa). I serà el proper dissabte 28 de setembre al Palau d’Esports d’Altea. La 5a edició del Fesporrat (festival que forma part de les festes d’Altea) comptarà enguany amb La Pegatina, Roba Estesa, Cactus i Reacció. Com cada any, l’organització sempre ens prepara un gran cartell i enguany no podria ser menys.

La Pegatina encapçala de nou un festival al País Valencià després d’haver passat per gairebé tots els importants. Els catalans han passat enguany per l’Elche Live Musical, l’Iboga de Tavernes de la Valldigna, l’Arenal Sound de Borriana i el RaboLagartija de Villena. I ho farà just un dia després de la presentació del nou disc Un secreto a voces el qual veurà la llum el 27 de setembre.

Una excel·lent oportunitat per veure en directe als artífexs d’èxits com “Mari Carmen”, “Miranda” o “Lloverá y yo veré”. La banda ja ha superat l’episodi de crítiques rebudes pel seu cantant Adrià Salas, compositor de la cançó que va representar Espanya al festival d’Eurovisión celebrat enguany a Israel. Però ja al mes d’abril, La Pegatina va llançar un comunicat solidaritzant-se amb el poble palestí, on van comunicar que es van posar en contacte amb el BDS.

Acompanyaran a La Pegatina sobre l’escenari, les Roba Estesa, que tornaran al País Valencià amb el seu folk festiu després d’haver-se vist obligades a suspendre la seua actuació a l’EspigaRock de Sueca per motius de salut. També tocaran els joves pegolins Reacció, que continuen fent-se un lloc al panorama valencià. I tanquen el cartell els Cactus, una altra oportunitat de gaudir de les rimes frenètiques d’Eldemuro i la veu envejable de Samantha a ritme de rock, rap, electrònica i característic toc comercial i macarra.

Fesporrat 2019

Tal i com vos contàvem el Fesporrat d’Altea tindrà lloc el dissabte 28 de setembre al Palau d’Esports situat al Poliesportiu Municipal d’Altea. L’apertura de portes serà a les 22:00 hores i pots aconseguir ja les teues entrades anticipades a un preu de 10 euros. Les pots adquirir online visitant aquest enllaç. Per a més informació com l’autorització de menors i indicacions per arribar al recinte, visiteu la web del festival.

 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €