Llancem en exclusiva ‘La tempesta’, el nou tema de Reacció

Hui veu la llum el que serà primer i únic avançament del nou disc de Reacció. “La Tempesta” és el senzill amb el qual, el grup de Pego vol donar-nos unes pistes de com sonarà Paraules de vidre. Probablement recordeu Reacció per la bona acollida que va tindre “5 de Pego” revisió de “Tres de Pego”, l’himne de la Gossa Sorda. Ara han decidit anar més enllà i enregistrar un disc d’11 temes. Per obrir boca, us presentem en exclusiva “La Tempesta”.

El videoclip combina imatges dels propis Reacció tocant amb imatges al·legòriques. Segons ens expliquen, el que volien transmetre amb la cançó és el despertar de la societat, el crit de guerra i la rebel·lió contra el sistema imposat. Un sistema blanc, ric i heteropatriarcal. Contra el qual es lluita a través de molts vessants.

Un element singular que té el videoclip són les titelles humanes. Les titelles emmascarades són una part d’aquesta societat combativa. Les màscares que esborren els seus rostres i les cordes que els lliguen, les barreres que limiten la seua actuació. Amb aquest videoclip, Reacció pretén fer la seua aportació, amb la seua música combativa i les ganes de qüestionar un món que mira cap a un altre costat. La peça ha estat dirigida i escrita per Lorena Mengual, gravat i editat per Hèctor Muñiz.

Verkami

I per fer realitat el disc Paraules de vidre, Reacció ha preparat una campanya de crowdfunding al Verkami. Enregistrar aquest disc és un gran pas per aquest grup, el qual marcarà un abans i un després. Com sabeu, açò comporta unes importants despeses, així que han fundat aquesta campanya perquè si us agrada col·laboreu amb ells. Des de sols 8€ podeu ajudar-los i aconseguir samarretes, xapes, enganxines, dessuadores i el disc físic.

*Foto de portada d’Ainhoa Muñoz

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €