‘Junteu-vos’ del Diluvi, un disc ple d’homenatges i optimisme vital

La primavera la sang altera i els discos que ixen ens ho recorden. Els sempre optimistes El Diluvi, després d’Ànima (2017), el disc de la seua confirmació en el panorama valencià, publiquen Junteu-vos. Des que començaren fent versions rondalla-rumba de l’Ovidi Montllor a Alacant la figura de l’alcoià etern sempre ha estat molt present en les cançons d’El Diluvi, nom del grup inclòs.

Junteu-vos és un imperatiu que apareix en els versos de Salvat-Papasseit que Montllor cantava a “Sageta de Foc” i que ara El Diluvi la versionen amb aires cèltics. Disc amb molts homenatges, des de les heroïnes quotidianes fins als pares del mestissatge musical que bon rastre han deixat, els Dusminguet.

Amb els anys El Diluvi s’han anat fent més cèltics i menys rumbers, l’acordió diatònic ha guanyat presència i ara s’hi afegix més electrònica que els servix per vorejar ritmes que no havien explorat massa fins ara. Col·laboracions de grups que compartixen influències i optimisme vital, els Ebri Night, les Roba Estesa, els Balkan Paradise Orchestra i Huntza, els Diluvi bascos.

Escolta Junteu-vos

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €