Merlí fitxa per als diumenges juvenils d’À Punt

A partir de dilluns 9 de setembre À Punt estrena la nova graella de tardor-hivern. El més destacable, l’emissió de la sèrie catalana Merlí, i 69 raons, un nou programa juvenil sobre educació sexual i afectiva. L’aposta per nous formats informatius, les retransmissions de pilota valenciana, les estrenes de nous programes, les noves temporades de programes ja coneguts, la difusió de documentals i la programació infantil, són els trets característics d’aquesta nova graella.

Diumenges juvenils

À Punt incorpora en la nova graella un programa sobre educació sexual i afectiva per als joves. 69 raons és el primer contingut d’aquestes característiques que s’estrena en els mitjans públics valencians. La presentadora del programa és Lara Avargues, psicòloga i sexòloga amb una llarga trajectòria en la direcció de tallers formatius per a estudiants. L’oferta d’aquest programa que s’emetrà per TV diumenges a partir del 29 de setembre es completarà amb la sèrie Merlí, que ha tingut nombrosos èxits en totes les cadenes en què s’ha emés. Una sèrie, de la qual s’està gravant un spin off titulat Merlí: sapere aude i s’estrenarà a finals de 2019. Així que, és una excel·lent oportunitat de refrescar la sèrie abans que arribe la nova o posar-te al dia si no l’has vista mai.

Més novetats

I diumenges també, el programa Filem curt estarà dedicat als curtmetratges de 50 minuts de durada. A més, com a novetats hi haurà Meridià Zero, un programa documental que mostra els paisatges de la geografia valenciana i Inoblidables, amb el qual la cadena aposta per fer visible el fenomen del
despoblament.

Pere Aznar prepara la nova temporada d’Assumptes Interns

Un dels programes que renoven per a una nova temporada és Assumptes Interns, un dels referents d’humor de la televisió d’À Punt Mèdia. S’emetrà de dilluns a dijous i està conduït per Pere Aznar i Maria Juan, acompanyats per Les Trinis, Oscar Tramoyeres i Maria Fuster, entre altres col·laboradors.

També comencen noves temporades El xef a casa, Comediants, Una habitació pròpia i Bambant per casa, amb Miquel Gil i Carles Dénia en substitució de Pep Gimeno “Botifarra”. Tots dos continuaran el viatge per la música, l’humor, la gastronomia i la cultura de les nostres comarques. Carolina Ferre continuarà al capdavant del magazín À Punt Directe en companyia de Joan López i Sònia Fernández. També GR7, un camí per descobrir i Música de bandes.

Els dijous és el dia en què s’emetran documentals com ara Indestructible de Quique Medina, Amb el cor al genoll (Sol Picó) o Fosa 113 (sobre la fosa de Paterna).

Audiència

Tal i com informen des de l’ens, les dades d’audiència dels mesos d’estiu han sigut positives. Durant els mesos de juliol i agost, en la televisió autonòmica s’ha registrat una mitjana de 2’4 % de quota i s’ha arribat al 48% de la població de la Comunitat Valenciana. És a dir, més de 2’3 milions de valencians han connectat amb la TV d’À Punt. La mitjana de cobertura diària ha sigut del 9% de la població, més de 430.000 valencians.

Els programes més vistos durant els mesos d’estiu han sigut L’Oratge, els NTC Migdia i NTC Nit, l’Alqueria Blanca, Check-in-hotel, Cantant al cotxe i Atrapa’m si pots. Tots ells han tingut una audiència diària d’entre 40.000 i 86.000  espectadors.

Eugeni Alemany presenta Atrapa’m si pots, un dels programes amb més audiència d’À Punt

 

Web i Xarxes Socials

À Punt ha tingut durant els últims 6 mesos, 5’9 milions de reproduccions dels seus continguts en Facebook, el que representa un 31% més que el semestre anterior. En Twitter ha generat 16’7 milions d’impactes. A Instagram, el nombre de seguidors és de 45.200. À Punt va posar en funcionament el canal Youtube el maig passat i fins ara s’han consumit 106.300 continguts.

Apuntmedia.es ha registrat durant l’últim semestre 3’1 milions de visites al web. I pel que fa al consum de continguts multimèdia, que agrupa el web, les aplicacions de mòbils i els smart tv, hi hagut més de 2’6 milions de reproduccions de continguts.

*Foto de portada extreta de CCMA

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Samarreta A Tornallom
Samarreta d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram St...
Preu 12 €