Conscients. Oberta la inscripció per als Premis Tresdeu 2019!

La campanya Conscients que desembocarà en els Premis Tresdeu 2019 comença hui a rodar. La segona edició d’una iniciativa amb la qual tractem de posar en valor la joventut creativa valenciana. Després de la gran experiència dels Premis Tresdeu 2018, enguany transformem aquest esdeveniment per deixar palés la nostra preocupació pel medi ambient i unir-nos a aquest gran moviment contra la destrucció del nostre planeta. Comptarem també amb l’ajuda indispensable de la Regidories de Joventut i Acció Cultural de l’Ajuntament de València.

Per a Conscients, la participació del públic serà imprescindible, ja que gràcies a la seua involucració i amb la col·laboració de Preciós Plàstic València, es podran crear els guardons amb plàstic reciclat. I seguint amb aquesta filosofia del reciclatge, invocarem mitjançant processos participatius la creació artística a partir de les cançons d’Orxata. El públic votarà les cançons preferides d’Orxata i amb les guanyadores, Biano crearà un nou hit. Posteriorment amb un altre procés participatiu, es crearà col·lectivament la lletra d’aquest tema interpretat per Neus i Pa Lao, que serà la banda sonora del spot de la campanya.

Tota la gent que hi participe veurà el resultat plasmat a la banda sonora del vídeo. Aquesta peça serà creada artísticament per Tresdeu Media, per  transmetre l’esperit de la campanya Conscients i comptarà amb la participació de personalitats de l’àmbit creatiu valencià.

Pròximament donarem més detalls de la campanya Conscients que finalitzarà amb la cerimònia dels Premis Tresdeu 2019 el dijous 5 de desembre a La Mutant de València. En pròximes dates us direm com col·laborar amb la campanya de Verkami per obtenir entrades, recompenses, etc, i més dades d’interès com la persona que conduirà la cerimònia, els membres del jurat, col·laboracions, i més sorpreses.

Inscripcions

Ens complau informar-vos que a partir de hui i fins el diumenge 20 d’octubre (inclòs), podeu inscriure propostes per a concórrer als Premis Tresdeu 2019. Tant artistes a títol individual, com col·lectius podran inscriure projectes propis o proposar els d’altres persones o col·lectius. A continuació us deixem el formulari a emplenar amb unes senzilles regles que s’han d’acomplir.

Condicions

Una mateixa persona, col·lectiu o projecte, pot concórrer en diferents categories sempre que complisca les condicions. Volem tindre el major número de candidatures possibles així que no tingues por d’inscriure tot aquell projecte que consideres mereixedor del guardó. Els projectes deuen poder enquadrar-se en alguna de les següents categories, excepte el Premi Honorífic que serà escollit pels socis de Tresdeu Media:

  • Millor àlbum musical
  • Millor espectacle en directe
  • Millor esdeveniment
  • Millor contingut per a ràdio i televisió
  • Millor creació de “nous formats”
  • Millor creació d’arts escèniques
  • Millor creació d’arts plàstiques
  • Millor iniciativa social i ciutadana
  • Premi Honorífic*

Sols optaran als premis obres i projectes publicats al període de temps comprés entre la fi del termini de les inscripcions dels Premis Tresdeu 2018 i la fi del termini de les inscripcions dels Premis Tresdeu 2019. Concretament, entre el 8 d’octubre de 2018 i el 20 d’octubre de 2019.

Les persones individuals i col·lectius participants deuran estar establertes o estar desenvolupant la seua tasca en l’àmbit del País Valencià.

Les persones que presenten projectes individuals, deuran haver nascut després de l’1 de gener de 1984. En el cas de col·lectius, la persona al capdavant del projecte, deurà haver nascut després de l’1 de gener de 1984.

Fases dels Premis Tresdeu 2019

Inscripció de propostes

Teniu des de hui dilluns 30 de setembre fins diumenge 20 d’octubre, ambdós inclosos. Recordeu que podeu inscriure sense límit projectes propis o d’altres persones o col·lectius que s’ajusten a les condicions abans esmentades. També heu de seleccionar en quina categoria participa. Adjunteu el nom del projecte i enllaços on es puga verificar, estudiar i admetre el seu valor com a obra candidata. Seran vàlids enllaços a pàgines web, perfils de xarxes socials com Instagram o Facebook, plataformes de vídeos com YouTube, de música com Bandcamp i d’emmagatzemament virtual com DropBox, Google Drive, etc. Procureu conéixer les edats de les persones creadores i la data de publicació dels projectes abans d’inscriure-les.

Votació del públic

Des del dilluns 21 d’octubre al diumenge 24 de novembre, ambdós inclosos. El públic podrà exercir el vot de manera online en la pàgina que habilitarem per a l’ocasió. Es podran emetre fins a 3 vots per persona en cadascuna de les categories. Les 10 candidatures més votades en cadascuna de les categories passaran a la votació per part del jurat.

Votació dels jurats

Del dilluns 25 de novembre al dissabte 30 de novembre, un jurat professional constituït per professionals de tots els sectors implicats, determinaran els projectes que seran reconeguts a la gala excepte el Premi a Millor Iniciativa Social i Ciutadana que serà escollit pels verkamistes.

Cerimònia d’entrega dels premis

Tot aquest procés culminarà el 5 de desembre amb la cerimònia dels Premis Tresdeu 2019. De nou la gala tindrà lloc a l’espai anomenat La Mutant dins del recinte conegut com Las Naves, situat al Grau de València. Una gala més transformadora que la de l’any passat que fomentarà la participació dels i les assistents. En properes dates confirmarem més detalls com per exemple qui estarà al càrrec de conduir la gala, col·laboracions musicals, posada en escena, etc.

Polsa sobre la imatge per veure l’àlbum complet de la gala dels Premis Tresdeu 2018.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €