L’orgia visual de Prozak Soup al seu nou videoclip ‘Come on’

Prozak Soup acaba d’estrenar el primer avançament del seu tercer àlbum Blablabla. I ho fa, acompanyant el tema d’un provocador i potent videoclip realitzat per Tresdeu Media. “Come on” és una peça d’electro-core, que barreja electrònica, hardcore i bakalao, i tracta de fer una caricatura enginyosa de la societat actual. Una crítica a la superficialitat i l’hedonisme digital. No us fem esperar més, doneu-li al play.

Come on

El videoclip, està ple d’imatges provocadores i incisives per tal de fer-nos reflexionar. Mostra la història d’un grup d’adolescents que juguen a trencar tots els límit, però a la vegada són individus sense referents. Sols els preocupa obtindre la seua dosi, no saben ni qui són ni què volen ni cap on van. Una nova mostra de l’originalitat i autenticitat del binomi Prozak SoupTresdeu Media que ja va sorprendre tothom amb el llançament de “L’empaste de sempre”.

En paraules del director Pau Berga, el videoclip presenta un univers surrealista on es mesclen drogues, sexe, tecnologia, esport i cultura de masses. Un grup de joves juguen a trencar els límits en un entorn distòpic, per fer-nos una pregunta directa sobre la nostra salut com a societat, sense posicionar-se: lluitem per trencar els límits d’allò que considerem normal o vivim una normalitat basada en traspassar constantment els límits? Inspirat en l’estètica olímpica, “Come On” utilitza els seus quatre colors representatius (que també son els de Google) per dotar a cada personatge d’un simbolisme. La peça en sí mateixa és també un exercici de llibertat, ja que mescla diversos formats i textures, com el còmic, el disseny, els efectes visuals i fragments de televisió i pel·lícules.

Blablabla serà presentat al Festardor el 12 d’octubre i Halley Supernova publicarà el 18 d’octubre. Pròximament Prozak Soup desvelaran més dates.

Come on Prozak Soup

Prozak Soup per Guillem Garay

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €