Així sona “Wota”, el nou tema d’Émbolo amb Biano i Maria Arnal

“Wota”, és el segon avançament del nou disc Claraboya del Universo (Poni de Troia, 2019) de la banda catalana Émbolo. Després del llançament al maig del primer single, “Europa“, ara arriba aquest torrent ballable d’afrotrap barrejat amb polirítmies del compositor Steve Reich, una figura clau en la cosmologia d’Émbolo. A més, compta amb la inconfusible veu i els versos de l’artista Maria Arnal. “Wota” és la segona de les onze cançons gravades i mesclades a Madrid per Pau Paredes (Tremenda Jauría, Elyella, Amatria) que donen forma a Claraboya Del Universo. La producció musical és obra de Biano (Orxata). No dubtes i dona-li al play.

“Wota” és un al·legat a l’aigua en els seus quatre estats i inclou una mostra de la lliçó filosòfica que li va donar Bruce Lee al món: «be water, my friend».

Claraboya del Universo

WOTA Claraboya del universoClaraboya Del Universo el publica el segell Poni de Troia i compta, a més de Maria Arnal, amb la col·laboració de les cantants d’Orxata, Pa Lao i Neus Berenguer, les occitanes Lila i Anita Fraysse, la catalana nascuda a la República Dominicana Elisa Rues, la senegalesa Luize Sagna i Héctor Arnau, membre de Las Víctimas Civiles.

Durant setembre i octubre Émbolo desvelarà cada setmana al seu canal de YouTube un nou tema del disc acompanyat per un bodegó audiovisual. Aquests vídeoaltars -realitzats pel director de fotografia Marc Gonzalo– són una ofrena en un lloc quotidià, que canvia segons la temàtica de la que parla cada cançó. Per altra banda, la portada d’aquest primer treball d’Émbolo és obra de l’il·lustrador establert a València Elías Taño i està basada en una il·lustració de Rebis del llibre alquímic Theoria Philosophiae Hermeticae (1617).

En aquesta nova etapa, Katango i Líbrida posen la veu i les lletres a ÉMBOLO junt amb Biano, encarregat de la producció musical.

CONCERTS DE PRESENTACIÓ:

*Foto de portada de Francesc Planes

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €