Que no t’ho conten! 7 coses que passaran als Premis Tresdeu 2019

Falta poc més d’una setmana per als Premis Tresdeu 2019. Dijous vinent dia 5 de desembre celebrem la segona edició d’uns premis que posen en valor la joventut creativa valenciana en diversos àmbits. Recordeu que a partir de les 19:00 hores obrirem les portes d’accés a la sala La Mutant, ubicada  de Las Naves de València. Encara tenim oberta la campanya de Verkami Conscients durant unes poques hores, tanca demà. Feu la vostra aportació i aprofiteu les originals recompenses i avantatges. Recordeu també que la gala és d’accés GRATUÏT fins completar aforament, plena de sorpreses i de coses imperdibles que es viuran.

El Verkami supera totes les expectatives

Tal i com us hem contat abans, el Verkami conclou demà. Gràcies a vosaltres i a falta d’unes hores per tancar, ja hem superat tant el número de mecenes com la quantitat de diners recaptada per fer realitat aquesta gala. 73 mecenes enguany per 62 l’any passat i quasi 1.800 euros recaptats pels 1.183 € de l’edició passada. Recordeu que les recompenses es podran recollir a la mateixa gala, demà ens posarem en contacte amb totes vosaltres per confirmar la vostra assistència.

Altre dels avantatges de ser verkamista dels Premis Tresdeu són que escoltareu abans que ningú la cançó “Sa bona opció” realitzada i interpretada per Biano, Pa Lao i Neus, membres d’Orxata Sound System. Per últim també podreu triar entre 5 projectes i entregar el Premi a Millor Iniciativa Social i Ciutadana, patrocinat per Verkami. Però això us ho farem arribar demà.

Actuacions musicals

La gala dels Premis Tredeu estarà musicada per Biano (Orxata, Émbolo…) qui farà de DJ resident. Entre entrega i entrega de premi, podreu gaudir de les actuacions confirmades de quatre formacions i artistes valencianes com són Auxili, Bearoid, Soledad Vélez i Cactus.

Retrobament de Pa Lao, Biano i Neus d’Orxata

Altre moment musical de la nit serà el retrobament en forma de cançó de tres dels membres d’Orxata. Neus, Pa Lao i Biano han tornat a tramar una cançó juntes feta a partir de la lletra participativa que hem preparat entre totes durant les últimes setmanes. El seu títol “Sa bona opció” el qual serà el motiu del disseny de les bosses de tela que moltes recollireu com a recompensa.

Presentació Espot Conscients

Altra cosa imperdible que viureu els i les assistents als Premis Tresdeu 2019 es l’estrena de l’espot Conscients. El protagonista de la campanya Conscients serà aquest peça creada artísticament per l’equip audiovisual de Tresdeu Media. El vídeo tractarà de transmetre l’esperit de reciclatge i reutilització d’aquesta edició i comptarà amb la participació de personalitats de l’àmbit creatiu valencià.

Festa VIP amb Kran F i Cervesa Turia

VIP Premis Tresdeu 2019Us recordem de nou que participar al Verkami és l’única via de garantir-se una butaca a la gala. I si fas una aportació VIP, a banda d’aconseguir interessants avantatges i recompenses, tindràs accés al reservat VIP limitat i exclusiu per als mecenes VIP, després de la gala amb els i les nominades i presentadores per xarrar i fer-nos fotos. Amb música de DJ Kran F de La Peligro i Cerveza Turia. Recordeu que si voleu viure una experiència VIP, només heu de fer una de les següents aportacions: la Generació que salvarà el planeta o la Generació Tres Voltes Rebel.

Fotoreclam UA i estand de Rolser

Destaquem enormement el paper dels patrocinadors com la Universitat d’Alacant i Rolser. La Universitat d’Alacant patrocinarà el fotoreclam oficial dels Premis Tredeu 2019, per on us podreu fer fotos i deixar constància del vostre pas per la gala a les xarxes. A més, la UA posa el nom al guardó de “Millor àlbum musical de l’any”. També ens complau anunciar-vos que hi haurà un estand de l’empresa Rolser de Pedreguer, especialitzada en carros de compra. Rolser se suma així als patrocinadors dels Premis Tresdeu que completen Verkami i l’Ajuntament de València.

Festa post-premis a La Peligro

Una vegada acabada la gala, tal i com va passar amb l’edició de 2018, celebrarem la festa post-premis a sala La Peligro. Hi haurà entrada i colpet debades per a als i les mecenes participants al Verkami. A l’endemà és festiu, així que sense cap tipus de problema endavant a gaudir de la festa!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €