5 videoclips valencians per posar-li bona cara al mal oratge

Deixem estar un poc de banda el mal oratge i posem el ritme amb les novetats de videoclips valencians d’aquesta darrera setmana. Hui us portem 5 videoclips amb protagonisme de bandes del sud del País Valencià i uns vila-realencs molt metalers.

Gin Lemon’s – L’Ofensa

La banda pop-rock-indie de Pedreguer estrenava el passat divendres nou àlbum: Plèiade. “L’ofensa” va ser la carta de presentació amb un videoclip realitzat per Cravid Media. Els sons sintètics comparteixen protagonisme a aquest nou treball de Gin Lemon’s amb la parella de ballarines del clip Twin Dance (Iris Sastre i Paula Caselles) encarregades de transmetre en moviments la lletra de la cançó.

Vienna – Pregària

Segon single del novell grup alacantí Vienna, el qual formarà part del seu primer treball Hem trobat un pis per a llogar. El videoclip produït per JJFilmz  ens conta el viatge de dos maletins custodiats per misteriosos personatges i el duet protagonista repeteix la pica baralla que ens van brindar al primer videoclip. El videoclip compta amb unes originals transicions animades.

Alademoska – Vive la vida

El grup de rock-mestissatge de Villena, Alademoska ens presenta “Vive la Vida”. El tercer avançament acompanyat de videoclip del seu quart disc que veurà pròximament la llum: Sembraremos rebeldía. El videoclip realitzat per Veus, ens recorda totalment a la pel·lícula de Bill Murray Atrapat en el temps, també coneguda com El dia de la marmota. Dona-li al play i a balla aquest cant al carpe diem.

Killus – Vortex

“Vortex” és el nou senzill acompanyat de videoclip inclòs en el pròxim disc de Killus: Devilish Deeds. Un videoclip especial per a la banda metal de Vila-real, ja que és el primer amb Javi Ssagittar, nova veu de la banda. Eric Benajes signa aquest tenebrós videoclip no apte per a ments sensibles.

del nuevo single #Vortex” incluido en nuestro próximo disco #DevilishDeeds que se publicará el 31 de Enero.

Reacció – Escalarem feat. Dakidarría

El jove grup Reacció s’alia amb els gallecs Dakidarría per traure aquest tema, “Escalarem” el qual va ser estrenat al passat Festivern. Ara arriba en forma de videoclip dirigit per Hèctor Muñiz i el pots descarregar des de la web del grup. Excel·lent col·laboració que agermana dos llengües i dos pobles festius i combatius.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €