Badlans, Tesa, Lisasinson i més als dissabtes musicals de La Pèrgola 2020

Ja coneixem la programació per als concerts de La Pèrgola 2020. Cada dissabte, i ja van dos anys de forma ininterrompuda, porta la Pèrgola de Cervezas Alhambra convertint la Marina de València en punt de trobada sociocultural de la ciutat. El cinqué cicle de concerts de La Pèrgola, arranca el proper dissabte 1 de febrer amb l’actuació de Badlands i Vurro.

Des de febrer a finals de maig, La Pèrgola de Cervezas Alhambra oferirà més de 40 variades propostes sonores repartides en 16 sessions de dissabte, totes elles gratuïtes, entre les 11:30 i les 14:30 hores. Una aposta ferma d’activació cultural consolidada com un costum dels dissabtes al matí a València.

La Pèrgola

Foto: María Visuals / La Marina de València

Propostes diverses i transversals

Aquest cinquè cicle de concerts, destaca per la transversalitat d’estils i diversitat de gèneres. Des del pop, rock, country, surf, trap, rap, indie o cúmbia, amb l’objectiu d’atraure un públic el més ampli possible. L’equip d’organització dels concerts ha fet una acurada tasca de comissariat, escollint grups que destaquen per les seues qualitats artístiques.

Entre les bandes que podran escoltar-se en aquest primer trimestre del 2020 en els concerts de La Pèrgola de Cerveses Alhambra, hi ha propostes internacionals com Micah P. Hinson, Holy Fuck o MFC Chicken. També grups consolidats del panorama estatal com El Último Vecino, Biznaga, Quenting Gas, Aleesha o Camellos. Sense oblidar-nos de les més destacades propostes locals com Badlands, Tórtel, Lisasinson o Tesa.

La Pèrgola

Els concerts de La Pèrgola de Cervezas Alhambra busquen oferir un pla d’oci diürn diferent, amb música en directe i al costat de la mar, apte i atractiu per a públics molt diversos, que podran completar la jornada de dissabte amb la gran oferta gastronòmica i d’oci nàutic de la Marina de València. Un exemple d’activació del territori a través de la pèrgola modernista de la dàrsena valenciana, que es converteix cada dissabte en una atractiva proposta social, cultural i d’oci.

El cicle de concerts de La Pèrgola és una experiència musical per gaudir sense pressa i amb els cinc sentits de la mà de Cervezas Alhambra. La cervesera continua demostrant el seu suport a l’art que no segueix convencionalismes ni regles, oferint moments únics i irrepetibles que combinen l’excel·lència musical i l’esperit artesanal intrínsec a la marca a través del maridatge amb els seus principals varietats.

En el cicle també col·laborarà Malferida, el refresc de cola valenciana fet amb ingredients naturals i saludables el projecte es desenvolupa a Marina de Empresas (Lanzadora).

La Pèrgola

Foto: María Visuals / La Marina de València

PROGRAMACIÓ

FEBRER

 •  1: Badlands + Vurro
 •  8: Micah P. Hinson + Samuel Reina
 •  15: Yana Zafiro + Rebe + Pleasant Dreams (Cero en Conducta)
 •  22: Aliment + Furguson + Lisasinson (La Castanya)
 •  29: Quenting Gas + Aleesha

MARZO

 •  7: Los Radiadores + The Lizards
 • 14: Ricardo Vicente + Sierra Leona + Manutebol
 • 21: El Último Vecino + TESA
 • 28: Joaquín Pascual + Tórtel + Capricornio Uno

ABRIL

 • 4: Festa Mar i Jazz
 • 18: Biznaga + Willis Drummond + Bullit
 • 25: Alavedra + Camellos + Pantocrator (Redacción Atómica)

MAYO

 • 2: Los Tiki Phantoms + Indian Hawk
 • 9: Holy Fuck + Mausoleo
 • 16: Ortiga + Hijas de la Cumbia
 • 23: The Great Surforama Orchestra + MFC Chicken + The Andrews Surfers (Surforama Beach Party)
 • 30: Tversky + Ljubliana & The Seawolf (Vida Festival Records)

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €