L’escena trap catalana es dona cita a Maleducats, descobreix-la!

Maleducats 2020

El proper 9 de maig, naixerà MALEDUCATS, el primer festival internacional de música urbana de Catalunya, que impulsa Lildami per donar veu a les millors propostes nacionals, estatals i internacionals així com per consolidar la potent nova escena catalana. Wos, Trueno, Sara Socas, Ecko, Lildami, 31Fam, Pawn Gang, Tremenda Jauría, Juicy Bae i els grafiters Sendys o Nados, alguns dels grans noms d’aquesta primera edició.

Maleducats

MALEDUCATS transformarà el proper 9 de maig Terrassa en la capital mundial de la cultura urbana. Gràcies a la presència d’alguns dels millors freestylers i campions de batalles de galls internacionals, els argentins Wos, Trueno i Ecko. Tots tres sumen centenars de milions de reproduccions de les seues cançons a les plataformes digitals i omplen els estadis més grans al continent americà.

Als millors improvisadors de món llatí, s’hi sumarà l’enorme rapera canària Sara Socas i tota l’escena urbana catalana, liderada per l’amfitrió del MALEDUCATS, Lildami. També 31 Fam, Pawn Gang, Lauren Nine, Lil Russia, Esbabyface, Flashy Ice Cream, J. Ryco o Leby.

Pel MALEDUCATS també hi passaran Tremenda Jauría i Moonkey de Madrid, Rizha i Emanero de l’Argentina, Kyotto i Fran Laoren de Galícia, Juicy Bae i Space Surimi d’Andalusia i Xavibo de Mallorca.

Podeu escoltar alguns dels temes dels protagonistes en la playlist oficial del Festival.

Més detalls

L’apartat de l’art urbà estarà protagonitzat per grafiters prestigiosos com Sendys, Nados, Musa71 i Harry Bones, que des de primera hora estaran creant obres originals. La primera edició de MALEDUCATS obrirà les portes a les 12:30h, ocuparà tot el recinte d’Els Bellots de Terrassa i tindrà aforament limitat. Comptarà amb diversos escenaris i serveis com una zona de restauració amb “food trucks”. La capital vallesana és la tercera ciutat més gran de Catalunya i una de les més ben comunicades a nivell de transports públics. Les entrades ja estan a la venda a Maleducats. A més, Lildami, Sr. Chen i Teuma Thug firmen “Cowboy Bebop” la cançó oficial del MALEDUCATS.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €