Samantha entra a OT 2020 amb aquesta cançó en valencià

Es va fer esperar, de fet va ser l’última actuació, però ja podem dir que Samantha ho ha aconseguit! Anit es va celebrar la Gala 0 del talent show Operación Triunfo de TVE, i ja coneixem els i les 16 finalistes. Entre totes destaca Samantha Gilabert, la cantant beniarresina que va aconseguir una de les places dins l’acadèmia. Ho va fer interpretant la cançó “Que tinguem sort” de Lluís Llach, la qual va triar ella mateixa per a la gala. Reviu l’actuació íntegra amb el vídeo.

Tothom amb Samantha!

A partir d’aquesta setmana cada diumenge a les 22:00 tindran lloc les gales amb la dinàmica habitual del concurs. Cada setmana un número il·limitat (abans n’eren 4) de concursants seran nominats pel jurat a abandonar l’acadèmia. D’entre les propostes del jurat, serà eliminat el o la concursant amb menys vots del públic. Ja pots seguir Samantha al seu perfil oficial del programa a Instagram. El programa també li va dedicar un vídeo de presentació amb imatges de ben menuda i d’actuals.

Si et descarregues l’app OT 2020 estaràs al dia de tota l’actualitat relacionada amb l’acadèmia a temps real. Podràs votar cada dia per Samantha o qui vulgues com al teu artista favorit i salvar als nominats de la setmana de forma gratuïta. Per a poder fer-ho solament has de registrar-te amb el teu compte de Facebook o Google.

Samantha OT

I si vols estar al corrent del dia a dia d’Operación Triunfo no et perdes el canal de YouTube oficial amb l’emissió en directe. Tots els dies de 10 del matí a 23 de la nit. Un dia com hui, per exemple, es repartiran les cançons que interpretaran a la Gala 1.

Imatge de portada extreta de rtve.es

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €