T’arrime!? Deixa’t portar amb el cotxe de Pepiu de Castellar

Hui et parlem de T’arrime!?, una sèrie d’entrevistes diferent conduïda (mai millor dit) pel youtuber, comunicador i artista multidisciplinari Pepiu de Castellar. Amb l’excusa d’arrimar a algun lloc o fer un recao, Pepiu puja al seu cotxe a un convidat o convidada per mantindre una conversa. En els 5 capítols de la primera temporada, ja hem vist pujar al cotxe de Pepiu a Miss Tagless, Marta Margaix, Rubén Aparisi, Beteta de La Fúmiga i José Molins.

Amb aquesta sèrie coneixem millor els convidats i convidades, també a Pepiu, i la música que els agrada i per què. Quin penses que és el vídeo més vist fins la data? Doncs és el de Beteta, mestre de música cantant i compositor de La Fúmiga. Descobreix més coses d’ell i algun que altre secret de La Fúmiga amb T’arrime!?

T’arrime!?

 

Tal i com ens conta al seu canal de YouTube, Pepiu no vol que T’arrime!? siga considerat ni un programa d’entrevistes ni un programa de cantar al cotxe. Tot i que és clar que es pregunten coses i que es canta però tot depén del dia i del convidat. Pepiu veu T’arrime!? com una excusa per ajuntar-se, divagar i xarrar sobre coses que desconeixen l’un de l’altra. I per què no? Compartir la intimitat que dona anar a soles dins d’un cotxe escoltant música. El que no hi ha cap dubte és que el format funciona, i són dels vídeos amb més visualitzacions del seu canal. Estarem a l’espera del pròxim!

Temporada 1

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €