14F tractorada: Prou d’enganyar al sector agrícola i ramader

Les organitzacions professionals agràries La Unió de Llauradors i Ramaders, les tres organitzacions d’ASAJA al País Valencià i la UPA han acordat la convocatòria d’una tractorada i manifestació aquest divendres 14 de febrer a València. Aquesta mesura s’ha pres per a denunciar la situació límit que travessa el sector agrari. En aquest sentit, les organitzacions reclamen a les diferents administracions que es plasmen una sèrie de mesures a curt, mitjà i llarg termini que garantisquen una rendibilitat digna per als productors valencians.

Mobilització a les xarxes

La Unió ha agafat el comandament de la crida a la manifestació a través de les xarxes socials. Han comptat amb diversos testimonis de persones que viuen de l’agricultura i ramaderia com el nou influencer i agrotuber Llauro Indignat. Ací us deixem la seua particular crida a l’acció.

La tractorada s’iniciarà a les 10 del matí amb una concentració de tractors i persones a la Plaça de Sant Agustí de València. Si no hi ha cap canvi, s’iniciarà un recorregut pels carrers de València que conclourà en la Plaça del Temple, és a dir, a les portes de la Delegació del Govern de la Comunitat Valenciana. Allí, els representants de totes les organitzacions agràries participants dirigiran unes paraules als assistents.

Ja són uns quant els Ajuntaments de diverses poblacions, els que han confirmat que posaran autobusos per desplaçar-se divendres fins València. Si no us podeu desplaçar pels vostres mitjans, consulteu als ajuntaments o associacions agrícoles dels vostres municipis. I recordeu, que no fa falta ser llaurador o llauradora per sumar-se a la manifestació. És un problema que ens afecta a totes.

14F Tractorada

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €