À Punt estrena ‘La fossa’, la primera minisèrie coproduïda amb TV3

À Punt estrena aquest diumenge 16 de febrer la minisèrie La fossa, coproduïda per l’ens valencià junt amb TV3, Wise Blue Studios i Bausan Films i que té el suport de l’IVC i de l’ICEC. Andrea Carmona investiga l’assassinat del jove David Martos al costat d’una fossa comuna de la Guerra Civil amb l’ajuda Domi, un policia local de la zona del Penedès. Guillem, germanastre de David, és el principal sospitós. Andrea fa un descobriment a la fossa que farà que la investigació faça un gir inesperat. Així arranca una minisèrie de ficció fruit de la col·laboració entre televisions autonòmiques.

La Fossa

La fossa és una minisèrie de quatre capítols de 45 minuts de durada. Dirigida per Agustí Vila, la sèrie compta entre els actors principals amb Nausicaa Bonnín, Sergio Caballero, Pau Durà, Toni Clement i Juli Mira, entre altres.

A l’acte de presentació han assistit el director Agustí Vila, els productors executius de Wise Blue Studios, Nathalie Martínez i Maxi Valero, el productor executiu de Bausan Films i productor guionista, Loris Omedes, i els actors Sergio Caballero, Pau Durà i Toni Climent. També hi ha participat Abel Guarinos, director general de l’IVC, i per part d’À Punt hi ha assistit el subdirector de Continguts, Ernest Sorrentino.

La Fossa

Durant la presentació, Sorrentino ha recordat que aquesta és la primera coproducció d’una minisèrie de ficció entre À Punt i TV3. Sorrentino ha apostat per potenciar aquest treball conjunt amb TV3 i en general amb altres televisions autonòmiques. Un treball, ha afegit, que permet tindre produccions de qualitat com la minisèrie presentada aquest matí.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €