Samantha favorita! El carxofar d’Operación Triunfo ja té ama

Han hagut de passar 4 gales però ja ho ha aconseguit! Samantha ha sigut la favorita aquesta setmana gràcies als vots efectuat via l’app del programa. Per demostrar la inconformitat amb la valoració del jurat, us ho vam proposar la setmana passada, i entre totes ho hem aconseguit! Encara que hem de remarcar que, la condició de favorita no eximeix d’una possible nominació. Però ahir no va ser el cas, i després d’una excel·lent interpretació de la versió Postmodern Jukebox de “Call me maybe” amb Flavio, Samantha va ser designada favorita per davant de Nia i Gérard.

Aquesta setmana, van ser dos membres del jurat Nina i Natalia, les que van certificar amb el seu veredicte que Samantha continuava una setmana més a l’acadèmia. El privilegi d’aquesta setmana constava en escollir cançó i si ho actuava sola o amb el concursant que volguera. Així que la de Beniarrés ha triat “Vas a quedarte” d’Aitana i la cantarà amb Hugo, altre dels concursants que ha sigut denominat favorit en les gales anteriors. En definitiva que estem molt contentes amb el resultat d’ahir i ací us deixem l’actuació de Samantha i Flavio. Per cert, el vídeo ha aconseguit ficar-se en tendències de YouTube.

Setmana especial

Ha sigut una setmana de daltabaixos per a Samantha. I és que la valenciana ha superat el capítol de la nominació gràcies en part al seu bon humor i el seu aniversari que ha sigut aquesta setmana. Però també ha tingut episodis de tristesa i frustració, per trobar a faltar a les seues amistats i família i per un xicotet episodi d’afonia.

Finalment ella i tots els concursants van rebre la telefonada d’amistats i família, cosa que sempre ajuda. Aquest fet va propiciar un fet curiós i és que Samantha va haver de parlar castellà amb la seua família, «ese idioma del demonio» va amollar, i els seus companys es van riure, sabent que estava de broma. Una cosa en la qual tot valencianoparlant es veu reflectit, però que de nou fa que siga objectiu d’alguns mitjans de comunicació ultra.

Però en fi, polèmiques estèrils a banda també hem de reconèixer la disculpa del membre del jurat Portu, que va aprofitar un xicotet torn de paraula per disculpar-se per la valoració de la setmana passada. Samantha va acceptar les disculpes i tothom content.

Samantha favorita

I res millor que acabar la setmana aconseguint col·locar-se com a favorita de programa! Així que, si volem continuar veient-la com a favorita en les successives setmanes hem de continuar al màxim amb ella. Et recordem que per a votar GRATUÏTAMENT a Samantha com a favorita cada setmana, necessites lapp d’OT. Descarrega-te-la al mòbil i tableta, registra’t amb el teu compte de Google o Facebook i vota. Tens una oportunitat cada dia per votar-la i també a salvar a algun dels nominats.

Els altres protagonistes de la gala van ser Javy, Anaju, Nick i Mailaen. Per una banda, Maialen va aconseguir no ser expulsada i ho va fer amb una notable execució que li va valdre evitar una altra nominació. En canvi, aquesta setmana li va tocar al català Nick abandonar l’acadèmia després d’escollir un repte, tal vegada, massa exigent per tractar salvar-se, “Thriller” de Michael Jackson, ni més ni menys. Els altres perjudicats de la gala, entre els quals deurà triar el públic qui es queda són Javy i Anaju.

Recorda també que a Twitter pots conversar i debatre en valencià sobre OT amb l’etiqueta #elrOTllo20. Us podeu sumar cada diumenge al fil durant la gala, o qualsevol dia emprant l’etiqueta el hashtag.

Samantha als mitjans

Si abans ressenyàvem una polèmica estèril d’un diari ultra també ens agradaria compartir-vos l’entrevista que la germana i el pare de Samantha, Débora i Juan van concedir en el programa Mosaic de les comarques de Televisió d’Alcoi. Fins i tot el setmanari El Temps, li va dedicar un complet i extens article per acostar a encara més gent, la figura de Samantha i el que suposa la seua participació a un programa com Operación Triunfo.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €