Celebrity School, el nou concurs d’À Punt amb Eugeni Alemany

Segons informa Fórmula TV i ens ha confirmat À Punt, Eugeni Alemany presentarà un nou concurs a la televisió valenciana. Es tracta de Celebrity School un concurs-xou destinat al prime time produït per BS Global TV i Cuarzo. Segons ha informat en exclusiva el portal web especialitzat en televisió, es tracta d’un format internacional que enfronta a famosos amb xiquets o adolescents. L’objectiu és saber qui sap més sobre diferents matèries escolars. Així de primeres ens recorda a l’antic programa de TVE ¿Sabes más que un niño de primaria?

Celebrity School

Segons la informació de Fórmula TV, Celebrity School és un format que enfronta tres famosos amb estudiants de col·legis valencians en un plató, amb 150 persones de públic, que simula ser una escola. Els concursants hauran de realitzar diverses proves de coneixements i superar desafiaments esportius, científics i artístics. Un mateix equip de celebritats que s’enfrontarà contra tres grups de nens de diferents cursos. Pocs minuts després de contrastar amb À Punt, l’ens obria els perfils del programa a les xarxes socials i podem veure un avançament en forma de tràiler.


Aquesta adaptació autonòmica, gravada en Galaxia Studios (Paterna, València), comptarà amb nombrosos famosos que faran la seua particular regressió a l’escola amb aquest concurs. Rosa López, David Bustamante, Soraya Arnelas, Fernando Romay, Sweet California, Bombai, Carme Juan o Carolina Ferre seran alguns dels participants VIP.

Amb els noms d’alguns dels famosos confirmats veiem una picada d’ull al sector que deman més presència de castellà a la televisió À Punt. Sols el temps i els resultats d’audiència donaran raó o la llevaran a aquestes noves mesures que implanta el nou director general d’À Punt Alfred Costa.

Eugeni Alemany

El showman i totterreny televisiu Eugeni Alemany, suma així al seu currículum un nou programa. Després de dir adeu a Trau la llengua, el podem veure a diari al concurs Atrapa’m si pots i col·laborador en À Punt Directe. Amb Celebrity School bota al prime time amb un nou programa del qual encara es desconeix la data d’estrena. Actualment ens conformem amb el videoblog Diari de la quarantena que el de Sueca ens està portant amb cada dia de confinament. També ha sigut l’artífex del Festival dels Balcons que us comentàvem ahir.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €