Cherrydiàling 1×04: «Després del coronavirus tornarà la Ruta del Bakalao»

Ei com va el confinament? Qui ens ho diria fa unes setmanes que acabaríem en Estat d’Alarma, confinats a casa durant setmanes i més desficiosos i avorrits que una serp en un forat. En fi, ara ens toca viure a les nostres pells una situació de pel·lícula de ciència ficció. Però, estic segura que, d’esta, ens n’eixirem. Només ens han demanat que fem una cosa: quedar-nos a casa. Nosaltres els valencians i valencianes sabrem refer-nos d’esta crisi conjuntural.

De moment, ens queda el teletreball i gaudir de la família o d’una solitud reflexiva. I sí, la situació és molt dura i seriosa, hem de ser-ne conscients. Però, mentrestant, l’humor és una eina que ens pot ajudar a ser resilients. Per això, el Cherrydiàling continua amb les pífies i moments graciosos que ens ha deixat la ràdio d’À Punt les últimes setmanes amb este especial #coronavirus. Ara sí, més que mai, rieu rieu que el món s’acaba!

El Cherrydiàling és el programa de Cèlia Cerezo als Originals de Tresdeu. Una compilació de les pífies i moments graciosos de la ràdio d’À Punt. Tots reunits en un muntatge creatiu i delirant farcit de música, efectes sonors i afegitons al més pur estil APM?! però en versió radiofònica. Escolta’l i subscriu-te a iVoox, Spotify i Apple Podcasts.

Fucking COVID – Mugroman

Si heu arribat fins el final del podcast haureu escoltat un tema. Es tracta de “Funcking COVID” la cançó que ha improvisat Mugroman després que el Coronavirus truncara els nous plans de la banda.

El 22 de març de 2020, hauríem d’haver acabat l’enregistrament del nostre nou E.P., que òbviament, per la situació actual que vivim, ha estat ajornat. Així que hem aprofitat la quarantena per a versionar, des de casa, una de les nostres cançons, “Gràcies Hitler” amb una lletra humorística que parla d’este moment: “Fucking COVID”. Esperem que us agrade.

Esta és una xicoteta aportació musical, en clau d’humor, per a estos temps tan difícils. La nostra admiració cap a vosaltres, sanitaris, investigadors, i tots aquells que esteu treballant estos dies és immensa. Gràcies. La societat estarà sempre en deute amb vosaltres.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €