Participa al concurs de rap de la mà de Bromera i Teresa Patapum

L’editorial Bromera i la youtuber valenciana i mestra de música Teresa Patapum s’han aliat amb l’objectiu que l’alumnat puga passar una estona divertida i gaudir de la música: un concurs de rap. Han llançat endavant aquesta proposta per a fer des de casa: un rap on els xiquets i les xiquetes expliquen com estan vivint aquests dies o com se senten. A més penjaran els vídeos a YouTube i sortejaran diversos premis. Consulta prement ací les bases del concurs, així com la guia didàctica rapera per a facilitar la tasca de professorat i alumnat. Ací teniu les instruccions de la mà de Teresa qui s’ha animat a fer el seu propi rap.

Per participar al concurs de rap, teniu de temps fins que s’acabe el confinament. No oblideu emprar l’etiqueta #JoEmQuedeACasa. Quan finalment el tingueu filmat el vídeo envieu-lo a comunicacio@bromera.com, mitjançant eines com Wetransfer o Google Drive. A banda de passar-ho bé recordeu que hi haurà premis com un altaveu Bluetooth, un lot de llibre-CD i un val de 50€ en la llibreria de Bromera. Ací teniu la base musical!

Aplicacions digitals de música

A més, l’editorial Bromera ha anunciat que ha obert les aplicacions digitals de música per a Primària. Posen així a disposició del professorat i l’alumnat tots els seus recursos digitals acadèmics en línia de manera totalment gratuïta. Els xiquetes i les xiquetes podran seguir aprenent des de casa. Tota una ajuda en aquest repte social i educatiu que estem vivint, per a continuar amb la formació des de casa. També un ajuda per aportar una miqueta de normalitat en aquesta situació extraordinària i sense precedents.

Fes clic per a accedir a les instruccions del teu projecte, segons siga Andantino, Preludi o Siringa. Per a qualsevol dubte contacta amb Lídia Beltran, via mail centres@bromera.com o telefònica al 96 240 22 54, extensió 135.

Concurs de rap

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €