El covideoclip de La Fúmiga des de les vostres cases: “Plàstic Àiland”

La Fúmiga, fidel a la seua promesa de la setmana passada estrena hui el videoclip de “Plàstic Àiland”. Una de les activitats proposades per suportar millor el confinament dins de la campanya Fumiga Ta Casa. Com sabreu, La Fúmiga va demanar a totes les seues seguidores que gravaren un vídeo mostrant la seua petita illa, ballant i cantant “Plàstic Àiland”. La iniciativa ha estat tot èxit i apel·la al sentit de col·lectivitat en aquests durs dies. Sense més ací teniu el covideoclip realitzat per Icònic.

Segons informa Àrtur Martínez a Culturplaza, La Fúmiga ha rebut més de 90 vídeos per a aquest projecte. Gent embolicada amb plàstic, autèntiques illes tropicals en un pis, aquaris improvisats, disfresses de meravelles del món i tot tipus d’excentricitats. Especial protagonisme als rolls de paper higiènic, els clics de Playmobil, famílies senceres, tortugues, aparició estel·lar de Macondo…

Cal recordar que aquesta cançó és una crítica a la illa de plàstic del Pacífic, considerada sarcàsticament la 8a meravella creada pels humans. Amb aquesta iniciativa, La Fúmiga pretén transmetre dos missatges fonamentals: que la natura ens necessita i també que la cultura no para.

La Fúmiga Karaoke

A més, des del passat diumenge teniu a YouTube les versions de fins a 7 cançons de La Fúmiga en versió Karaoke. És a dir la instrumental sense veus i amb la lletra perquè les pugueu cantar a ple pulmó. El singstar del confinament. No dubteu de penjar els vostre vídeo cantant amb l’etiqueta #Fumigatacasa i etiquetant-los a les xarxes.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €