Maléfica de JazzWoman, un disc per a quan este malson haja passat

Abans que llegiu aquesta ressenya sobre Maléfica ens agradaria comentar-vos una cosa. Tenim una entrevista en vídeo amb JazzWoman a la qual no podem accedir per trobar-nos treballant des de casa. La publicarem en quant tornem a la normalitat. Mentrestant publiquem aquesta anàlisi del nostre company Dani Monfort i preparem un sorteig en el qual podreu participar.

Maléfica JazzwomanHi ha discos que passen com transiten per damunt nostre avions anònims i núvols. Hi ha discos que generen un «Ep!», una atenció, una alerta. I també hi ha les bombes musicals que esclaten en plena crisi de confinament. La rapera JazzWoman desembarca a les nostres vides de pandèmia, de teletreball amb xiquets, de hipocondria i de balcons alliberats amb Maléfica, el seu segon disc. Un treball ballable, disruptiu, modern, contundent, festiu.

Es genera fins i tot un cert orgull escoltant-lo, un objecte tan global i actual pensat i fet a l’Horta. Un reggaeton que xafa prejudicis si és que encara n’hi ha que en tenen, un rap que parla un valencià alternant naturalment amb el castellà sense donar la sensació de posar-lo amb calçador, un reggae-ska que dóna ganes d’eixir a fora (però no). Un disc per a quan tot este malson haja passat.

Sorteig

Participa en el sorteig de 3 samarretes i 3 discs de Maléfica al nostre Instagram. Per respecte a les persones treballadores de Correus i resta d’oficis essencials, com que no es tracta d’un bé de primera necessitat, les persones guanyadores rebran el seu regal una vegada passe tot. Salut, força i sort!

Escolta Maléfica

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €