Quan el match acaba en boda

Afirmar que les noves tecnologies estan canviant la forma en la qual els humans ens relacionem és no dir res. La veritat és que en menys de dues dècades hem viscut canvis en aquest sentit dels quals encara avui no som conscients.

Notícies com la feta pública per Bodas.net demostren l’abast d’aquest canvi de paradigma. Segons el portal, 1 de cada 5 parelles que es van casar a Europa durant 2019 es van conèixer a través de la xarxa.

It's a match

Això inclou xats, xarxes socials, plataformes de joc online i, com no podia ser d’una altra manera, aplicacions de cites. En el cas espanyol i atesa aquesta última manera de conèixer-se, Bodas.net destaca que 1 de cada 8 parelles es va conèixer mitjançant sistemes com Tinder, Adoptauntio o Meetic.

En comparació amb altres països, Espanya no és un dels llocs on el percentatge de parelles que s’han conegut gràcies a les apps de cites siga major. Amb un 11,9% de les parelles, se situa en la mitjana d’un rànquing capitanejat pel Canadà. En aquest sentit, al país americà, el 27,3% de les parelles casades es va conèixer en la xarxa. Li segueixen el Regne Unit amb el 23,7% i els Estats Units amb el 22,6%.

En la part oposada de la llista es troben països com Itàlia (6,1%), Portugal (5,1%), Colòmbia (5%) o Mèxic (5,6%).

Per Tecnonews / AMIC – AMIC

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €