La recomanació de Flora (El Diluvi) per escoltar durant el confinament

Flora Sempere

El conegut artista sud-americà Jorge Drexler convidava als seus seguidors i seguidores a aprofitar el confinament i el temps lliure per escoltar els àlbums de les bandes o cantants favorits de principi a final. Com també assegurava Josep Nadal en les seues xarxes socials són treballs que duen molts mesos de feina i ara és un moment idoni per desempolsar aquells que tenim en casa i escoltar-los tranquil·lament.

Arran d’aquestes reflexions des de Tresdeu hem fet una proposta a amigues i amics de la revista. A partir de hui ens recomanaran un disc per posar-nos i escoltar amb placidesa estos dies. I la primera que ha respost a la nostra crida és Flora Sempere, líder de la banda de l’Alcoià El Diluvi.

Abans de deixar-vos amb la recomanació de Flora posem en marxa el hashtag #DiscConfinat. Compartiu el vostre disc a revisitar amb el coixinet a Twitter o Instagram citant-nos i ens en farem ressò.

Hola amigues i amics! Com va el confinament? Jo tinc moltes ganes de tornar als escenaris amb les meues companyes del Diluvi. Aquests dies que estic tenint molt de temps, estic fent una escolta activa dels últims treballs que han eixit, i he de recomanar-vos que escolteu el treball de Smoking Souls, Translúcid. Crec que és un recull d’onze temes molt ben parit. Dins del seu estil han evolucionat experimentant amb el so que els caracteritza i portant-lo un pas més enllà. Crec que han fet un treball molt ben enllestit amb el qual es fàcil connectar i gaudir!

Sense més dilació ací vos deixem amb Translúcid d’Smoking Souls, la recomanació de la nostra amiga Flora Sempere. Recordeu escoltar-lo amb bons auriculars i compartir el teu disc preferit amb el hashtag #DiscConfinat!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €