Cadascú en sa casa i Samantha en la de tots

La que devia ser Gala 9 d’Operación Triunfo 2020, anit es va convertir en l’especial “Jo em quede a casa”, cadascú en sa casa i Samantha en la de tots. I és que Sam és la primera i única concursant que repeteix com a favorita en aquesta edició, després d’aconseguir-ho en la Gala 4. Res feia preveure aquest fet quan el diumenge passat es lesionava del genoll i el jurat la nominava. Però a base d’humor i professionalitat, Sam s’ha guanyat el favor de l’audiència i l’ha declarat favorita.

Samantha favorita de nou

Després de la lesió del diumenge de Samantha, hem viscut una setmana intensa amb moltes anècdotes que ha protagonitzat la de Beniarrés. Per si fora poc, Ivan Labanda el professor d’interpretació la va encoratjar a convertir-se en “Samantha Kadashian” per posar-se al paper de “Milionària” de Rosalía. Així que durant la setmana ens ha regalat un munt de moments divertits on ordenava i manava als seus súbdits dins l’Acadèmia. Podeu veure aquest fil infinit de Twitter amb grans moments de “La Valenciana”.

Sense dubte, s’ha convertit en la protagonista d’aquesta setmana. I haver portat amb tant bon humor la lesió i els assajos de la cançó li ha valgut per proclamar-se favorita per segona vegada. Recordem que Sam és la primera concursant d’aquesta edició que aconsegueix repetir ser favorita, fins ara cada setmana ho havia sigut un concursant diferent. Així que Samantha trenca per fi aquesta tendència en el seu favor, i que continue! El seu privilegi d’aquesta setmana és un sopar especial amb la persona de l’Acadèmia que preferisca, i va escollir al seu estimat Flavio. Amb qui, per cert, ha viscut una setmana d’allò més tendra, divertida i mimosa.

 

Et recordem que per a votar GRATUÏTAMENT a Samantha com a favorita cada setmana, necessites lapp d’OT. Descarrega-te-la al mòbil i tauleta, registra’t amb el teu compte de Google o Facebook i vota. Tens una oportunitat cada dia per votar-la i també a salvar al nominat o nominada que cregues que ho mereix.

Recorda també que a Twitter pots conversar i debatre en valencià sobre OT amb l’etiqueta #elrOTllo20. Us podeu sumar cada diumenge al fil durant la gala, o qualsevol dia emprant l’etiqueta el hashtag.

OT Gala Especial

El programa va apostar per un especial seguint la campanya #OTYoMeQuedoEnCasa, quedant-se a l’Acadèmia i fent les actuacions des d’allí. També se sumava a la campanya el presentador Roberto Leal, fent la seua tasca des del sofà de sa casa, i les actuacions d’artistes com Rozalén, Alfred Garcia i Marwan, també des de les seues respectives cases.

A més cada concursant va poder conversar via videotrucada o telefònica amb algun familiar o amistat. Samantha va poder parlar amb els seus pares i va protagonitzar altre moment analitzat a les xarxes. Instintivament li va nàixer parlar en valencià i va haver de preguntar si devia parlar castellà.

Noemí Galera i la resta de professors també presents durant aquesta gala especial, van fer el paper de copresentadors i van avançar les peculiaritats d’aquesta nit especial. Cap dels nominats, ni Gèrard ni Hugo van abandonar ahir l’Acadèmia, posposant-se aquesta decisió -i entenem que la resta de la mecànica del concurs- fins nou avís.

Altra de les coses bones de la gala d’anit, és que ens vam estalviar les valoracions i intervencions de Natalia Jiménez, la membre del jurat més controvertida, per dir-ho d’alguna manera. Nina i Miqui Puig, jurat especial d’anit, no van haver de nominar ningú però sí que van proposar les seues millors actuacions que van ser les d’Hugo, Gèrard, Flavio i Eva. Ací les podeu veure totes.

Tancament temporal d’OT 2020

Actualització. Unes hores després de publicar aquest article, RTVE i Gestmusic han anunciat el tancament de l’Acadèmia donat que no es pot mantindre el format amb la conjuntura actual. Els concursants tornaran a les seues cases. Ací us deixem el breu comunicat i el vídeo en el moment que s’han assabentat els concursants.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €