És fàcil ser feminista al poble?

Hui vos presentem a Belén Ivars i la seua nova proposta audiovisual a Youtube. Si bé sempre ha estat compartint les seues vivències en forma de blog, ara dona un pas més per explicar-nos la seua perspectiva feminista vista des del poble. Berlem és natural de Benissa, una població de 10.000 habitants de La Marina Alta. Allà ha desenvolupat projectes d’igualtat dins i fora de l’Ajuntament com a regidora de Reiniciem Benissa.

Setmanalment podrem trobar al seu canal de Youtube la contestació a la pregunta del titular: és fàcil ser feminista al poble? En els seus primers vídeos parla de la regla, de la paraula “forteta” i les diferents implicacions que comporta o en aquest últim del “se’t passarà l’arròs” quan les dones no tenen fills o filles.

No s’oblideu de seguir-la per més vídeos, i si vos agrada compartiu-lo. Entre totes i tots hem de contribuir a la difusió de contingut fet en la nostra llengua!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €