La Tia Figa versiona La Llorona en valencià

la tia figa la plorona

Arriba el nou single d’Elisa Borredà, La Tia Figa amb La Plorona després de dos anys de la seua última referència Trap Brut. Es tracta d’una versió de la cançó popular mexicana La Llorona de Chavela Vargas. Aquest nou tema a camí entre el trap i el hiphop amb sonoritats electròniques ha estat produït per Pasqu Giner (Aspencat) i ha comptat a les guitarres amb Sandra Monfort.

Els motius suposats per la qual deien que plorava és per què era la primera de totes les mares que va morir al parir. Encara que la meua versió res té a veure amb la maternitat. Per mi és una reivindicació al plor, al dol, al deixar-se doldre quan cal. Plorar no és sinònim de debilitat” – afirma La Tia Figa.

Si voleu escoltar-ne més de La Tia Figa podeu trobar les col·laboracions que ha fet en La Cançó de l’estiu d’À Punt (2018), també al disc de Fran Yera titulat Cuidados Violentos (2019) la podem trobar junt a Arnau Giménez (Zoo) en la cançó Matar al pare, i darrerament en el single Empoderades (2019) junt a Mireia (Pupil·les) i Làuder.

Quan cau la nit, plorona
Em pose a pensar i dic
(bis)
De què em val el llit, plorona
Si tu no dorms amb mi
(bis)

Tantes vegades ens podriem, plorona
Ens podriem enamorar
(bis)
Perquè escollim privar-nos, plorona
Privar-nos de l’estimar?
(bis)

Ai, de mi plorona, plorona, plorona
Renuncie al renunciar
(bis)
Hui tríe pensar amb el cor, plorona
I sentir amb el cap
(bis)

Si perquè t’estime, vols tu plorona
Vols que t’estime més
(bis)
Si ja t’he donat la vida, plorona
Què més vols? Vols més!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €